06 January, 2013

Take it OR Leave it?

hye..assalamualaikum..

Nak jadi blogger tegar haruslah rajin update citer hahaha tapi terpulang nak baca silakan tak nak baca sila tutup sebab tu tajuk ku gitu!!!....sebab aku rase blog is one of the people's diary...apa2 ko nak citer ke nak share ke nak meluahkan ke no problem sebab dah ko punya blog kan???..citer2 ni jugak boleh dijadikan kenangan,pengajaran hiburan di masa akan datang..aku teringin nak tengok balik citer2 aku yang aku tulis dr tahun lepas smpai sekarang dalam 5 tahun akan datang Insyallah kalau panjang umur dapat baca balik apa yang aku merepek.....

Sebab kan aku dah jumpa cabel fon so aku pun rajin la mentransferkn gambar2 yang sangat banyak kat laptop..so kali ni sajer nk upload2 gambar perasan ku bersame anak buah ku yang perasan jgk...



Gambar ni bila ntah dh lama rasenye mak ngan abah aku g beli barang aku ngan die sibuk posing2 dalam kete kejap die suh ikut die kejap aku suh die ikut aku..iman ni die pandai posing tapi kene tgk timing kadang2 baik je hati tu kadang sakit je hatiku melayan mu Iman Al-hakim bin Kamal Asri....



Icha dah pandai sekarang kalau suh die amik gambar sendiri die pusingkn telefon pastu senyum habislah mewarisi perangai.....yang Tia kalau nampak telefon dah pandai dah nak Hello2 kang kene kang Tia ni...heheh..gambar Dania jarang sikit aku amik gambar sebab die tak berapa mesra sngat ngan ktowg die lebih suke menghabiskan masa di celah kelengkang papa die....

Entry kali ni macam syok sndri la hahahha mesti ada gambar aku kan?? heheh yelah dh nama pun blog i kan? haruslah..

-read till end-
















Sebenarnye kadang2 ada orang yang tak suke baca2 cerita merepek2 macam ni kan? tapi aku suke tulis2, amik2 gmbar macam ni so tak kisah lah korang suke or tak yg penting aku gembira senang hati heheheheh..daaa nak minum coconut shake i buat wiiitt..wiiit

No comments:

Post a Comment