01 October, 2013

Kerumah Orang Kahwen Versi 2

Hyee...Assalamualaikum

Ni last weeknd..kemain jemputan kawen sana sni..dh besar ni rajin la sikit g umah org kawen..kalo dlu malas yaaa amat...

Kali ni kwan serumah and sebilik time kat UiTM Puncak Perdana...so dh janji ngan Maya bff i kte g saing..oleh kerana umah die jauh aku angkut skali mak and ayah aku g after tu leh la g berjalan2...



kemhoo dlu before smpai umah perantin..


Punyalah pusing2 upenya umah die tepi jalan je..aloh senang sgt ni..first time g umah noni even ddk kat Kota tp tak penah aku jejak umah die ni..


Takde motif pn amik gmbr pelamin ni tp saje je sebab maya nk try buat bunga kembang2 tu...


Sebelah maya tu ex-roomate time sem 6 kat Segamat dlu..and sekarang dh ada anak..and ank die pn dah besar..giler cpt masa berlalu...




Ngan auntie enie haruslah ada gmbr gediks..


Lama giler tgu perantin siap and finally keluar jgk..nk jmp die sbb aku kne balik cpt nk hntr maya blek JB tu yang dh peluk cium trs cabut...



Cantik noni...dlu kemain diet..skrg pinggang dh ramping suke la tu..




Before balik pekena dlu ice-cream sedapppp....

-read till end-
























Lagi sorang dah tawen...ooyeah..Who's next??

Kerumah Orang Kahwen Versi 1

Hyeaa..Asslamualaikum

Bulan lepas sekali 2 kawan aku kawen..sorang member sek teknik and sorang member UiTM...yang first ni aku citer member teknik dlu ye..sbb die kawen 8/9 haritu...tak sangka ko dah kawen dh ika..hahah kat semua aku cakap bende yg sama  tak sangka korang dh kawen kan???

Masa time weddng ni plak aku demam...weddng hari ahad dr hari sabtu tu aku dh panas tapi tetap la gagah pergi sebab nk jumpa member2 lama...giler dh bapa tahun tak jmp diowg..lately ni asik gaduh dlm wassap je...tu je la kejenye..gaduh baik..gaduh baik..


Sebab aku demam so tekak hanya nak ni je..padahal time ni makanan die best gilak aku tgk..kambing die tu yg mantop..haduihaii sabar je lah..


bdk2 yang suke cari pasal dalam wassap...yg bj merah tu cik kecik tp skrg dh demok kakaka...bj biru azy, die ni sopan santun je baik je kalo bercakap habis trs tukar tune aku kalo bercakap ngan die...yg hujung tu pekja..ni atlit sukan...giler gempak dlu die lari hahaha...skrg masing2 dh nk jd isteri orang...tak sangka korang dh besar oiii!


Ni lah perantinnye...sebelah katil aku je dlm dorm dlu tp sbb aku takot tdo ats so aku merempat la setiap malam tdo sblh orang lain...hahaha sadis giler diri ni..setiap malam asik kne tendang je..


Walaupun demam..gambar tetap maintain...
lps tu c pekja ni ajk g JPO srvy barang katenye....tapi c bdk kecik ni leh soping plak kan...mmg la kene makan hamun ngan ktowg...

Gambar berjimba bnyk tapi tak sompek nk transfer..

-read till end-























Tahniah korng!!! dh makin besar dh kawan2 aku ni..