22 January, 2013

Holiday mood ON..

Hye..assalamualaikum..

Harini hari rabu so esk khamis cotiiiiiiii sempena Maulidur rasul...so kami sefamily akan berholiday ke.......nanti i up lokasi ea..buat masa skrg biarlah rahsia..<<amboih over siap berahsia kan macamlah nk g Hong Kong Disneyland!!!

Kalau aku ada kesempatan nanti aku up citer dr sna k...malam ni gerak gi KL naik bus,hari Jumaat barulah kami akan terbang ke somewhere dan balik hr Selasa minggu depan....barang2 aku dah siap pack hai ahad haritu sebab ptg ahad tu dh blek umah Tia tu yg siap2 skali nanti mak aku tinggal bawak beg tu trs...kami tak naik kete g KL sebab takot abah penat drive...so mlm ni naik bus nanti balik Johor naik flight trs...senang dan cepat...

Ooo lupa yang join holiday ni adalah family aku iaitu abah,mak,aku and adik dan jugak family Icha..ni jugalah ahli vacation time pergi Pangkor haritu..yang lain tak dpt join sebab time beli tiket flight semua tak sure nk join or tak sebab time tu Ibu Tia pregnant..and family abang aku plak die tak bg kate putus yg tepat time nk bli tiket tu dah lama br die cakap nk pergi..maaf dh trlambat...sbb tu ktowg je yg g sebab ktowg trs bagi kata putus..

Nanti time aku rajin and ada masa terluang i hapdet citer k!

-read till end-

























Doakan kami selamat pergi dan selamat balik ok! sapa nak ole2????? kirim duit baru aku bg barang hehehheheh..yelah i gaji pn tak dpt ok! kesian ni pakai duit tabung korek mn2 yg ada duit kaakaak tak lawak!

Sekian, vavai

1 comment:

  1. wow!! holiday in somewhere....curlass..hahah..
    balik bawak ole2 untuk aku..
    p/s: hadiah kawen sekali..hahaha

    ReplyDelete