19 October, 2016

Dapatkan harga COMEBACK Ephyra disini wahai warga Johor!!!!!!!!!

Hye..Assalamualaikum!!

Setelah lama cik enie duk diam2 tak tulis blog, tak update ig, tak update fb tetiba je dah jual ephyra balik semula kan...ko dah pehal???? hahahah

Ok sesape yang duduk area Bandaraya JB, Sri Saujana Kota Tinggi, Ulu tiram dan Nusajaya/Iskandar Puteri boleh dapatkan secara COD 3 produk ephyra yang cik enie jual iaitu:

1) Premium Ephyra


Minuman collogen ni sedap tau! tak rase hanyir tak rase masam tapi rase air oren yang best giler.. Dah lama sebenarnya cik enie minum tapi dah beberapa bulan jugak la cik enie miss minum dan try produk lain.. dah duk try macam2 produk akhirnya balik semula kat ephyra sebab kesannya lain macam.. Firstly time select ephyra ni as minuman supplement cik enie bukan pilih untuk putihkan kulit muka yang sedia tak berapa putih ni tapi minum as utk support badan ni seharian..siang kte dah keje..keje pulak kne melayan students seharusnya penat, kadang2 time tengah tunggu isyak dah mengantok giler sebab penat sangat tapi semenjak amalkan ephyra alhamdulillah seronok sikit menjalani kehidupan seharian (ayat dah macam pembaca berita dah pehalll). Mula2 memang tujuan untuk bagi tenaga lama2 tengok kulit muka pun dah tak kusam macam sebelum ni..so bersyukur sangat dapat benefit 2 dalam 1 ni kan.. Pastu cik enie ni jenis suka holiday tapi takde la tiap2 bulan jalan at least setahun 3 kali mesti g travel..so dengan minum ephyra takde la rase penat sangat kesana kesini.. 

2) Ephyra Skinbar

Lepas dah minum collegen dia..cik enie pun teringin plak nak terai pencuci muka dia sebab orang kata wangi giler.. pastu trs order sampai 5 ketul, sayang punya pasal 1 ketul tu cik enie potong kecik2 tau.. pastu orang lain nak guna terus jadi kedekut..sebab sayang wangi dan mahal...kikikikiki... takpe la kalo mahal tapi bagus apa nak berkira kan..korang g beli pakaian jenama boleh setakat nak beli sabun ni kedek! cepuk kang!! hahahahah..



Ni sabun yang wangi tu...best gilerrr..rugi tak beli sebab memang best giler..  dah bape banyak best giler pun aku tak tau laaa oiii nak cakap.. 

3) Ephyra Skin nano

Sekarang ni popular sungguh dengan serum kan.. sebab serum dah diuji keberkesanan dekat semua jenis muka... semua puashati kalau apply serum kat muka even produk apa2 pun.. kali ni ephyra terai keluarkan 1 lagi skincare yang akan mengimarahkan lagi keinginan anda hahahaha...


Cik enie lom terai lagi produk ni sebab dia baru sangat kan dan jualan pun cepat je abis.. so sesape yang nak terai serum produk terbaru dari ephyra meh terai meh..aku gerenti la produk ni pun best jugak ..


So sempena comeback cik enie menjual produk ephyra ni balik semula so cik enie nak bagi special price mak enon kak joyah mak bedah oiiii!!!! Sila watsap 01110 709398 untuk dapatkan harga COMEBACK dari cik enie!!! In shaa allah Cik Enie bagi special price ok..!! janji! i swear! promise!

Pastu nak bagi sikit nota daripada pihak HQ ephyra iaitu Oceanlife :

AMARAN 

Kami faham adat persaingan dalam perniagaan, namun kebelakangan ini makin ramai peniaga2 di luar sana yang bermain harga & seterusnya menjatuhkan harga #Ephyra yg telah ditetapkan sekaligus menyebabkan persaingan yg sgt tidak sihat.
Justeru itu, kami ingin memberi amaran kepada semua - Berhati-hati dengan agent / dealer yang jual harga murah dari harga pasaran EPHYRA. .
Untuk pengetahuan semua > Ephyra TIADA HARGA PROMO / BIG SALE buat masa ini dan sesiapa yang mempamerkan harga murah itu dikhuatiri bukan pengedar / agent sah kerana pengedar kami yg sah & berdaftar perlu mengikut peraturan HQ iaitu tidak dibenarkan menjual & mempamerkan harga yang dijual murah dari harga pasaran.
Seperti gambar2 diatas ( hanya sebahagian sahaja yg dipamerkan di atas ) ; ada banyak lagi yg kami jumpa & sedang siasat - jual Ephyra pada harga murah & tidak sah. Oleh itu - Pada agent2 ( sama ada berdaftar atau tidak ) terutama yg jual murah di luar sana - mohon hubungi kami & nyatakan stokis sah anda utk pengesahan selanjutnya dari HQ.
Sekiranya diragui, kemungkinan agent2 yg jual murah ini tiada stok ditangan & cuba menjual dengan harga yang tidak sah.
Diharapkan pengguna di luar sana bertindak bijak - Elakkan dari membeli dari pengedar yang menjual pada harga murah & diragui kesahihannya utk mengatasi masalah barang tidak sampai / bila COD penjual tiada di tempat yang dijanjikan. . .
Semoga semua pengedar Ephyra dapat berniaga dalam persaingan secara sihat. Terima kasih atas sokongan anda semua kerana turut sama mempromosikan ephyra. .
Namun adalah diharapkan anda semua tidak mementingkan diri + lariskan produk anda dengan memonopoli pasaran dengan harga tidak sah & kemungkinan ada unsur penipuan. .
Jangan menghancurkan perniagaan dan kesempatan peniaga lain yang jujur mencari rezeki bersama. .
Utk info lanjut - boleh check di website kami www.oceanlife2u.com utk senarai dealer / kedai & farmasi yg menjual Ephyra yang sah & berdaftar.
Harap maklum.

ADMIN HQ OCEANLIFE


Kesian kat kami dealer yang sah ni nak cari makan tau sebab orang-orang kat luar main harga.. kalau anda berminat dengan produk ephyra yang original dan boleh dapatkan dekat dealer, agen yang berdaftar sehaja... Lagi sekali orang-orang area Johor Bahru boleh dapatkan harga comeback ephyra disini..









-till then-
Cik Enie