22 January, 2013

Pencarian barang untuk becoming projek..

Hye..assalamualaikum..

Tadi nak hapdet tapi cabel buat hal..so ni ada masa sambil budak kecik ni kacau aku cepat2 la hapdet ea..
Ni smlm punyer citer misi utama nak perdi Daiso cari barang untuk projek aku akan datang tu..so Daiso ni kan macam2 ada murah plak tu so moh kite pi Daiso..lupa plak kalo kat Johor ni Daiso ada 1 je dkt Jusco Bukit Indah sooo kesian.....


Sebelum tu makan kat Jonny's dlu..mula2 BIL nak mkn Chiken Rice Shop tapi kat Jusco ni takde CRS so ke Jonny's je la..lg skali soooo kesian..Tia takot ngan bangla waiter tu wey..orang tu senyum2 ngan die lps tu die leh nangis hahhaha takot benor orang nak amik..



Aktiviti utama Tia mengelap meja sudah bermula..


Menu: 
Aku: Bee Hoon Tom Yam (Set)
Ibu Tia: Kuew Teow sup apa ntah aku lupa..(Set)
Ayah Tia: Black paper Chiken Rice

Dah kenyang serang Daiso plak...time ni dh pukul 9.30 so cpt2 cari barang..smpai loceng dh bunyi berape kali ntah tapi ktowg tetap pusing2 lagi dlm tu..tapi yg bestnye kali ni tak ramai orang so tak bersesak2 mcm haritu...


ehemm...saya cr yg besar tapi yang ni kecik je la..kalo beli banyak2 buat deco ok la kalo 1 tak cantik kot..ooh ni adalah Mini Blackboard or Chalkboard


Cantik..tapi aku cari yang senduk ni sudu so tak amik...


Yeah ni lg 1 aku nk cari tapi kecik sangat tak berkenan so tak amik..


Kipas ni aku amik tapi lain skit bkn macam ni...aku beli 2 barang je tapi nanti i tunjuk k..kte sorok dulu bg suprise skt..heheheh...yg aku berniat nk soping bli skit yang tak de niat soping beli bnyk2 hamboi melampau tau kakak aku semua berkenan dihati..tapi tak sempat plak nk amik gmbr brg soping diowg sebab jusco dh nk ttp so kne rush..

Ni je nk citer esok kte up lg 1 citer ea....vavai.

-read till end-
























Hepi barang yg aku cari dh jumpa..baru pergi beli tadi seluruh kedai tu orang tu bawak round last2 barang kat bawah jgk aku amik hehehe..

No comments:

Post a Comment