20 January, 2013

Makanan Minggu ini...

Hye..Assalamualaikum..

Kali ni tak nak komen2..merepek2..merapu2..nanti kang ada orang fadeup plak kan so kali ni aku share gambar makanan pada minggu ni..curlasss ko<< bak kata kawan aku kelas jd curlass ntah mn blajo perkataan mcm ni aku pun tak tau la ko ni dewi..opsss! Lately ni suke benor amik gmbar mknan dh mcm hobi baru plak tak abis2 amik gmbr makanan...kalo tak share kat Ig..share kat twitter takpun share kat sni jew..hew..tuew..apa pesen bdk laaa ni tulis macam tu aku pun tak tau la mst ada w blkg tu...ish2..ish2..bdk2 biase la..<< cakap orang kan? padahal tulisan aku pun orang tak paham nk baca, macam mana tu??


Kek SIL aku bg...die order kek kat orang tu lps tu orang tu bg kek extra..ni homemade sebab tu orang tu bg extra lgpun SIL aku dh knl...icing die tebal benor aku dah duk trbayang icing tu masuk dlm perut pastu tu terapung sebab tak larut....uwaaa trs stop mkn..


Ni sup kaki ayam kedai Pak Ali....woooooo sedaps nesss hoiii! kalo panas2 lg best ni BIL aku bli tghri lps tu tak abis kami bwk mkn malam..sedaps wey! dulu kakak aku mummy icha pregnantkn icha die suke makan sup kaki ayam..ayah aku mst akan beli dkt kedai nasi ayam dkt depan taman tu setiap hari..sebenarnye sup kaki ayam ni bgs tau die ada khasiat trsendiri tapi certain orang tak mkn sgt geli katanye..tapi ktowg kaki ayam ni belasah je takde istilah geli..


Ooo ni mlm sabtu hrtu cerita apa ntah yg kat tv3 pukul 9 jumaat malam sabtu tu..first time aku tgk citer ni sebab takde citer lain sebab mak bawak kad astro balik Segamat so memang bosan tak tau nk tgk citer apa final MLM pn tak dpt tgk kesian btl..citer ni mcm best je sebab nk tau umah beto tu knp ada bela hantu ke apa ntah sebab mcm mesteri je....smbil tegk citer ni smbil kunyah rempeyek..sedap dh lm tak mkn rempeyek! 


Sebab mak ngan abah takde so aku malas nk masak sebab mak tinggalkn ikan bkn ayam..aku mn exprt masak ikan2 ni...i kn pndai masak westrn je....*tekupmukamalu*..so ni tapau nasi ayam penyet kat depan tmn umah aku...tak sesedap nasi ayam penyet kat padang jawa pun..sapa pernah mkn nasi ayam penyet kat situ tau la kesedapan die..orang panggil pecel lele..sedap sambal die..

ok sekian cerita makanan minggu ini..kalau tak jemu tunggu citer makanan minggu dpn plak..hewhewhew

-read till end-
























yeay..yeay..minggu ni bnyk coti..sy suke *lompatbintang80plohkali*



No comments:

Post a Comment