05 June, 2014

Eh dah 2014 ke?????

Hye...Assalamualaikum

eh ko!!!! ada rupanye orang baca blog ni aku ingat dah telan dek zaman dah....hahahaha..
sebenarnye i is malu nak berblog lagi...muahahah semenjak terfamous 2 3 menjak ni kan..hakak tak sanggup nak berdepan ngan situasi "akak!!!! kte baca blog akak smlm!!!" "amboi akak ada blog nmpk!" "bila nak up citer?".....ada orang dah tau wey aku ada blog!! malu!! *tekupmukasampaibila2* tapi tu smua korang perli ke ikhlas??? hakak konpius dek! korang bknnye jujur sgt pun ngan hakak ni kan??

Sebenarnye niat wujudnya blog ni takde pun untuk mengejar glammer ko! tp waktu aku create blog ni time tu baru abis study so baca blog2 orang lain rasa macam best je kan, so aku pun create la dgn harapan aku tulis aku baca...sebab tu kat blog ni takde pun butang follow..sebab saya pemalu!! *masukdalamgebor*... then aku tgk kadg2 ada blogger yg dah menjana pendapatan dari hasil diowg tulis suka2 ni...aku pun nak la kan lgpun masa tu tak keje lagi...tapi sekrg idok sempat aku nak update 1 citer pun uolls!!! 

Antara pengalaman2 sepanjang aku berblog ni penah la jgk dapat invitation dr restoran yg aku penah buat review psl diowg..dpt komen dr salah sorang blogger makanan kat johor ni...penah la orang tumpang buat iklan kat ruang komen tu and nasib jgk ada annon yg penah anto komen...tp nasib smua komen dr annon berbau positif kalo ada unsur negatif sure aku ada heaters and sure jugak aku popular ko!!! nanti kang up diri sendri ada plak yang dengki kan??? tak paham dlm idup serba moden ni cubalah fikir positif skt...ni tak lagi fikir negatif..kemon la!!

Blog ni aku buat tok share citer2 psl diri sndri,family dan seangkatan dgnnye...sbb tu aku bnyk citer psl makanan, holiday and luahan perasan..idok la nk kutuk artis kat blog ni ea..hahahah..sbnrnya bnyk citer psl holiday aku nk share tapi tak sempat uoolss...smua bende dh tepek kat IG tak kuasa dah aku nk ulang balik gambor and rewind balik tepek kat sni plak...owh kalo nk follow IG dipersilakan IG kte tak private mcm certain org..nama commercial ttp sama..*maluterpromotedirisndri*

Akhir kate...kbai