09 January, 2013

Rugi siapa tak baca entry ni!

Hye..assalamualaikum..


Cakkkk! dah lama kan tak de citer baru? setiap hari aku mesti akn bukak blog ni tapi tengok2 jengah2 je pastu ttp balik malas ak tulis apa2 sebab takde perasaan heheheh...sekarang paling suke buat tgk stats pastu tgk search tu hahaha bkn main lagi orang2 ni type kat google..macam2 korang type aku suke baca keyword2 korang tu..nanti kalo jumpa yg pelik2 i print screen ea...

Semalam bz setelah lama berdiam diri dlm buat pavlova skali smlm order bertubi2 blek umah ptg tu trs buat smpai pukul 12 malam baru siap dengan berbaju kurungnye ayu je tau buat pavlova dlm umah sndri pkai baju kurung hehehe..malas aku nk naik ats2 tukar2 baju so trs je buat bkk tudung senseng lengan zasssss buat...sanggup tu angkut barang ddk dpn tv sbb nk tgk ersalina hahahha...


Ni lah hasilnye.pagi tad bgn awl2 trs ltk buah pastu mak hntrkan sbb semua yg beli area Kulai tu yg mak anto skali...

Sampai makan pun pukul 11....tu pun smbil makan smbil tunggu pavlova masak...tapi kadang2 seronok gak keadaan mcm ni macam bz bebenor je hhehehe sukeeee...

Sekarang ni aku ngah menjalankn siasatn ni trhadp beberapa blogger hahaha nmpk gaya mcm diowg gaduh je <<<<<<<<nmpak sgt kepoh hahaaahahha...

-read till end-















Kalau rajin aku up citer pasal makan ea..citer tu dh ada kat draft tp i simpan dlu peram mcm tempoyak hahahha...daaaa bz ni nk jlnkn siasatan.......

Btw sebenarnye membuang masa korang je kalau baca entry ni tapi korang gigih jgk nak baca nmpknye tu hehehhe...nmpk sgt korang pun kepoh hahahhahaha

No comments:

Post a Comment