11 January, 2013

Entry fuelsave..


Hye...assalamualaikum..

Rilek kjp nanti malam sure orang lain tdo aku sorang2 bz...benci!!
Ni namanye entry longgok..macam2 citer nak cter sebab tgk dalam fon ada bnyk gmbar..hiiiiihihih..suke tak  skrg rajin amik gmbar pastu tranfr pastu up citer kat blog..suke tak???? hihii *lompatbintang*

Mari2 sapa nk ngorat anak dara ni...dah la comel...kecik metot..pastu wangi..walaupun metot muka dah remaja...rajin buat kerja rumah cth: lap lantai<ni hobi,...manja, pandai buat aksi stunt dan macam2 lagi heheheh


-


























-


























-


















-

































Dah start la tu kan? tab bnyak2 hahaa....




















-












-






Harap maklum gambar tak berkualiti sgt sbb pkai fon biase je













































Tadaaaaaaaaaaaaaa!!! anak ayah olie and ibu ezah..saya promote anak kalian sbb comel sgt hehehe


Ohh lupa lg 1 busybody...ada je nk sibuk c Tia ni hee.


Comel tak? 


cekci...


idung molek ada lesung pipit hehehehe....Tia nanti aunty duk umah Tia boleh kte bergelak sakan ye..hahaha



Yang ni aku tak paam kenapa adik aku mesti akan gantung bende macam ni dekat tgh jalan??? ooo saya memang tak suke pemandagan macam ni ea....selalu jd mangsa bebelan aku adalh abah..abah suka suki die je tepek baju sana sni..towel la..hadoiii rimas..kate nak umah cantik lepas tu kang ada je bende yg tak boleh menenangkan jiwa aku ni..hrtu jemur ni esknye die jemur seluar skolah die kat tgh2 ni...sabor je la i..


OOO selit sikit gambar beg ibu Tia..takde function pun saje jer...haritu time beli ingatkn Charles and Keith ni mahal sgt yelah ktowg kan tak beli barang2 branded macam ni skali masuk murah la ingtkn mahal boleh la ikut kemampuan kami nk soping kat sni nxt time..cantik beg die kalo aku gile beg mst aku dh beli jgk tp skrag ni tak perlu tak yah la kn, tu yang kak ezah nk beli dkt sni trs siap salsmn tu keluarkn semua purse bg kat akak aku suh pilih..gud srvice..Haa kalau barang tu cantik lagi murah tu lah yang menjadi keutamaan kami sebab kalau rase duit tu lebih penting guna untk bende lain kan? buat apa la nk beli beg yg harge ribu2, pada kami kalo beg tu RM 500 keats tu pun dh kira mahal hoii baik g bnyak hutang piutang kan..sbb aku dgr ceramh Hal Ehwal Islam haritu kalau kte tak langsaikan utang kte pastu kte mati nanti roh kte tergantung sebab pintu langit tak dibuka untuk kite and bumi dah sah2 tak nak kite sbb dh mati kan..so sp2 yg berhutang cepatlah langsaikn..aku pun sama gak ada hutang ngan PTPTN ni tapi doa jelah insyallah aku akn byar secpat mungkin..

-Read till end-















Dah nak mandi,pastu mkan,pastu tgk tb,pastu buat kuih,smbil tu on9 sebab takot ada orang order,pastu mandi,pastu tidor (tgk keadaan), pastu ahad dh berhijrah...yooooo

No comments:

Post a Comment