24 September, 2013

Saman..saman..saman..

Hyee..Assalamualaikum

Baru2 ni kene saman lg dr MBJB...Syabass eni *tepuk bahu sendiri* tapi bukan saman MBJB aku nk kecohkan tapi saman dikala keje kat UTM dlu..Kiranya saman dr pak guard sanalah paling bnyk aku dapat..dr pak guard UiTM pn aku tak penah dpt tau...

Aku syak Pak guard tu mesti ingt kete aku kete students sebab ramai students parking kat area tu selalunya..
Boleh dikatakan dlm seminggu mesti confrm aku kne saman pny..ntah apa2..die tak tau ke kete yg sama parking kat tmpt yg sama setiap hari and parking kat situ dr pagi..harap je selalu ronda eeee stress plak kte ni...

Sebenarnya aku keje sni kejap je tok settlekan keje dlm 4 bulan gitu je sbb tu la aku tak yah pkai stiker UTM tu sbb pekerja sementara dan bos aku dh maklumkan kat pihak atasan security guard tapi aku tak faham maybe pihak atasan tu tak maklumkan pd ank buah mybe....and pernah 1 day kete aku kne clamp ok! sebab dlm rekod pak guard tu aku dh kene 4 kali saman..dah la time tu nk balik lunch..memang sabar..je la hati ni kan...mmg aku dh bising2 dah siap call bos suh trn...serta merta pak guard trn bkk clamp aku...aishh..



Antara koleksi kertas saman saya...memang aku buang je semua tu..aku tidak berhak utk bayar ok..


-read till end-























Mood update citer kembali...! so nantikan!!

17 September, 2013

Post Hari Raya 2013

Hyee..Assalamualaikum..

Cik enie kembali!!!! utk entry comeback ni meh aku share gmbr raye yee....jgn marah!





















Sekian saja...citer entry kali ni...hingga bertemu kembali..


-read until end-
























apakah entry seterusnya??