29 January, 2013

Holiday mood OFF

Hye..Assalamualaikum..


Uuuhoooo lama nye tak citer2 borak2 kat sini kan? ada ke yg rindu aku????kakakak..
Sedia maklum sp tgk fb and twitter aku dh tau la aku g holiday kat mn kan...so nanti aku akan buat review holiday kami ni secara berperingkat mengikut hari...
Kalau rajin aku share tips, and cost nak pergi sana skali k..tapi kalau rajin la sebab aku nk abiskan citer 4 hari pun mcam lama je...

Tadi ingt nak buat teaser konon2 la kan..tapi pikir balik tak yah la trs buat part 1 nanti mcm entry Singapore tu dlu....apa2 nantikan citer dariku untuk muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...*sambilmuncungkedepan*

-read till end-

























Banyak keje ni kene setel before weeknd....hopefully apa yg dirancang menjadi..amin..

No comments:

Post a Comment