23 November, 2012

Perubahan

hyee..assalamualaikum..

Hai Mak Cik2..akak2..abang2..adik2...and kawan2....pak cik2 ada ke berkenan nak bc blog bdk2 ni? confrm tak ada kan? so tak yah panggil ye dok?

Harini tak de apa nak citer just nak berbual kosong..kosong...kosong..je..Lupa haritu wish Tahun baru Hijrah deka korang kan? yelah i bz u..kesana kesini even tak keje ada je aktiviti i pun peliks heheh..time sambut tahun baru tu kami otw balik dari Pangkor so tak sempat nak baca yassin and doa beramai2 mcm tahun2 lepas..family aku kalau ada masa akan sambut tahun baru ni dengan baca yassin and baca doa penutup tahun and awal tahun sebab macam rugi je tak sambut sebab kte tak tau ntah idup ntah idak tahun dpn kan .so dgn bacaan yassin and doa ni kira rasa bersyukur Allah still pinjamkan nyawa lagi utk tahun 1 tahun ni...yang wajib ada dalam acara bacaan ni mst abah,mak, aku n zaidi sebab ktowg je dekat umah kan so every year akan buat acara ni...Setiap tahun aku berdoa agar dberikan kesihatan yang baik2...rezeki yang melimpah ruah..mendapat pekerjaan utnk bantu parents aku and dapat dipertemukan jodoh...amin semoga tahun bau ni ada sikit doa aku dimakbulkan oleh Allah..(PERUBAHAN PERTAMA)

Ni nak citer aktiviti hrni plak...dr malam tadi mak dok menjahit sarung bantal untuk umah Tia sebab kakak aku tak de sarung bantal tukar so die suruh mak jahitkan..(nanti bayar upah ye kak! heheh) lepas tu mak dah rajin menjaht so mak bg aku sarung bantal baru jgk untuk 3 bantal kesayangan aku...tapi yang penting bantal paling kesayangan dah tukar sarung wey...sebelum ni dah bape kali abah sound suh tukar je sarung tu tapi aku tak nak sebab rase sejuk je bl bantal tu ltk dekat telinga heheh tapi tak busuk tau sebab yang baring dekat bntal tu semua ank buah aku ada bau icha bau nia and bau tia..icha lagi best die kalau aku bawak balik bantal tu die yang sibuk nak baring atas tu...geram aku tgk...(PERUBAHAN KEDUA SEBAB SARUNG BANTAL BERTUKAR BARU)

Ada ke next perubahan aku rasa tu je heheh tapi buat entry yek..yek..je kan nyampah i..aah...haaa cookies ku telah berjaya ku buat smpai berbalang2 so sapa2 yang nak order boleh la ye...makan sambil tgk tb...main game..layan fb..sambil ngumpat pun sedap wey die ala2 famous amos gitu so kalo nak try bole beli 100 g = RM 5 so kalo botol bsr 400 g = RM 20 murah je wey...bkn chclate chip je ada malahan aku ltk almond lagi berbaloi wey..

-read till end-
















Maybe perubahan ketiga adalah keatas blog ni kalau viewers aku mencecah 2000 sebelum annvrsrynye....(nak buat entrty kontrovrsi skt le agi org berduyun2 menuju blog aku hhehe<< nmpk sgt nak publisiti murahan)


No comments:

Post a Comment