06 November, 2012

Erysha a.k.a icha







Hyee..assalamualaikum..




Jom la tengok gambar icha and aunty chomel and ucu..



















-


















-











-
















-





















-















SABAR...
























-

















-

CAK!











-


















-






















































tengok budak kecik ni geram aku dengan die...pandai dah sekarang posing2 ni..kadang2 kalau aku duk amik gambar sendiri die sibuk tengok lepas tu senyum suke sendri..kalau cakap ready mulalah ada je gaya die...tapi abaikanlah gambar aku yang baju oren tudung main belasah je muke pun seselambe je neutral gitu! kate colour block kan?? time ni ada aktiviti luar brsame family nanti i up ea citer ni....

pandai je icha bdk ksyagan aunty ni geram je...tak sabar nk jmp icha yeay!!


-read till end-






pada kakak2ku tolong tambah lagi ahli keluarga ye tahun depan nanti nak jadi bridesmaid aunty tak cukup plak..ahaks






No comments:

Post a Comment