01 November, 2012

Nak Share cerita tapi sabarrrrrr..

hye..assalamualaikum..



Nanti ada masa nak update citer pasal cuti hrtu..mcm2 aktiviti dtelah dilakukan plus cerita Hari Raya Aidiladha kami..

Nanti ye tunggu masa sesuai tengok kerajinan aku nk transfer gambar ni..


-read till end-



Alhamdulillah lagi sebulan blog ni dh setahun..orang yang view pun ramai..thanks kepada sesape yang bace..hingga bersua kembali..

2 comments:

  1. setahun sudah berlalu~ada income x?best nih..leh blanje tutti frutti..wuhuuu..!!

    ReplyDelete
  2. Jadah income?? Nuffng tipu!! ke eni yg x pndai wat advrtsmnt ni?? konpius..ala nak akak yg blanje..

    ReplyDelete