03 January, 2012

TeRiMbAU KeMbaLi

hye..assalamualaikum,,,

Bl dh start citer psl skola..terngat lah plak member2,kan td ckp ramai member kn cz pndh2 skola so nk bg kowg caye nk bg tgk gmbrrr dulu2 kala


ni membe2 kat Kota Tinggi skrg bdk2 ni ramai dh kawen n tunang dh pn..y single tnggal bp kerat je yang dh ada baby pn ad ok! ada diantara diowg ni penah sekelas time drjh 1 dlu n pastu jmp balik kat skola menengah,i kn berpndah randah so dh knl pastu jmp balik.diowg ni gak lah member tok lepak dikala ku berada di Kota kuar ngan diowg lah tp bkn semua bp kerat je time ni ad gathrng konon2..sori kwn2 muke comel msk blog i...


yang ini plak membe2 skolah teknik dlu tp ni dormates classmates x d plak gmbr kowg..sori ye,ktowg ddk 1 dorm time form 4 dlu n yang kawen tu mummy kami kerana die kawen lah ktowg dpt jmp balik kalo x adooo masng2 bz lah...dlu time ddk kat dorm mcm2 lah berlaku hahah lawak kalo ingat balik..n dorm kami penah menang dorm sweet home ok dpt mkn kat hotel bkn main lg time tu br form 4 bkn main hepiiiiii je semua lg 1 kami ni digelar bdk2 baik hahhah baik btl..


Dah abis form 5 msk plak UiTM Sgmt kat kmpng sy..dkt je ngan kmpng tp time tu mak x wat umah lg tp skrg dh ada Teratak ArahDin kat Kg Tahang Rimau meh2 jmpt dtg umah...ni plak member y x berapa nk btl yang kiri Vivi n tgh tu adik Wani..vivi knl since mula msk Uitm smpai lah abis blaja kat ctu kami ddk sebilik, best kwn ngan vivi always open minded,senyum je die jrg marah tau..yang wani ni plak biol die ni dak kelate tp perangai x mncerminkn muka hahah...time study kat sgmt ni ak x rapat sgt ngan dak same course cz ak x suke nnt terkongkong je fikiran tu,so ak kwn ngan bdk2 course lain so mkin bnyk la kwn sya..ada lagi membe yang ak rapat jap ye..

ni pun teman2 ceh..ceh..ayt, membe dr sgmt time ni part 2 muda lg i ok! time ni trn JB diowg nk jln2 kat sni so stay umah sya semalman...ni bdk bilik vivi tp ak kn suke menempel kat bilik owg lain cz bilik sndiri x best..y ujung dewi de ni membe since skola rendah kat Kota lg,pastu Kak Aishah dh ad ank sowg..n tgh tu Kak Ja..time part awl2 ni mmg berkept ngan kakak2 ni cz die kakak kami adik...hahah

ni ex-roomates dlu y vivi tu bilik lain oleh kerana ak ni suke naik bilik vivi so ngan roomates ak ni pn ak jrg2 jmp pastu ak pindh kolej so ddk ngan diowg ni kjp je lah...si cantik Sheqa n semanis Madi..


yang ni plak 1 group tok dlm class,study sesama..wat asg..perit2 wat asg dlm class ngan diowg..kan ak dh bgtau ak x rapat sgt ngan dak course kan time kat sgmt, so kalo berkenaan ngan course ngan diowg je lah ak kongsi lg sowg ahli kami Anis Adnan, dak2 lain ak x baik sgt takat biase2 je sbb tu gosip psl bdk course ak x tau tp gosip psl course lain ak tau,ok2 let me introduce dlu..y ujung kiri chip o anis aziyah..pastu dayah..pastu maya..ikt susunan ok! dgn diowg ni jgk la ak selalu score cg ak alhamdulillah maintain je dr mula smpai abis sem..membe ngan diowg baru tau styl blaja dgn btl n mcm2 lg best la..thanks kwn2 ku..muahcacas..

Sbnarnye ada lg dak2 yang ak close time kat Sgmt dlu tp cari gmbr x jmp lak tp i still ingat k..bnyk r nk sebut nama tp ak ingt kowg k...mmg best time study kat Sgmat dlu final year time nk blah tu nanges lah plak ngan Vivi cz dh lama kn ngan die 3 tahun duk sm2 pastu naik degree mmg x jmp2 smpai laaa ni tp ktowg rajin msj2..

Gmbr membe2 Kluang x d lah tp x kn nk cilok kat fb diowg plak kn..so ak still ingat kowg to laily,faezah n bdk2 T8 mmg best membe ngan diowg..

Gambar kat Tadika Abim pn x d kalo ada bole share2 gmbr i pkai tdg senget sblh...nsb baik dh bsr x senget..heheh

-read till end-

p/s: nnt citer psl dak umah time degree plak ni lg syookk..

2 comments: