15 January, 2012

FaMiLy MeEtIng @ lagi best

hye,,assalamualaikum..

Erm mcm dh lama je x write sumthng kat blog ni almaklumlah weeknd bz sedikit huhuhu rindu sdkt kat blog ni even reader pn owg y sama je saya x kisah y pentng i want to share sumthng...ok last friday nite mak ajk g mkn kat luar..yeah..yeah..mkn lg makin gemuk saya suke(nada riang gembira ok!)..kali ni mak y choose nk mkn kat ne oleh kerana mak y blanje kami ikt sajee..mak x nk mkn seafood ok mak pilih2 kte mkn steamboat je lgpn dh tau mn nk tuju even kami ni bkn penggemar steamboat tp taram jelah tp kedai ni bkn steamboat je grill pn ada tau lp lak nk bgtau awl2 dh mcm pening skit writing ak ni kn???  restoran ni dekat je ngan umah minum air vitagen 1 tu pn x abis lg tup..tup dh smpai (tapi kne minum slow2 la baru lmbt abis..)

Afta solat isyak baru grk dari umah so skjp je pn..smpai2 je trs amik mknan cz steamboat kn mmg kne self service kn so x yempat nk ddk mak trs suh ak amk mkanan..ok2 ap lagi pilih..pilih..pilih..smpai juling mata!!
amik tu la ini la adoii haai gaya mcm tamak tp ap nk wat bnyk skali trs ikt suka hati ko lah nk amk bp bnyk pn yng penting perut anda full mlm tu..lps ktowg smpai je abg n family and akak n abg olie pn smpai ok marilah kte beramai2 pilih mknan tok msk k dlm kuali tuuu...haaa sowg je x d family erisya oleh kerana ddk jauh tu lah x dpt mkn bersama2 ngan kami ni..

Dh rendam je mknan ap lagi i pn suh akak cpt2 amk gmbr i kn yelah diowg x d blog ak je ad blog haruslah amik gmbr dan amik lagi tok msk dlm blog mizz erni niee...gmbr pn bp ketul je oleh kerana nafsu mkn yang terlampau sgt takot mkanan ak abis ditaram oleh org lain..citer pnjg pn x guna oleh kerana x d owg baca so jom2 tgk gmbr ala2 blogger famous hahaha.....












                                                               marilah masak memasak

                                      abg iman penat balik sekolah trs g sni tu muka bad mood jek..

                                                            amboi kak yana!!! x toleh kiri kanan

ok2 mcm bnyk je kn???

baby dania nyenyak tidur even owg bising ke asap2 ke die aman damai je..

baby dania dh bgn..abg iman x mkn sgt main game je keje die

zab my bro mkn roti ala donut..sdp ewe mula2 ingat ap upenye roti alahai rugi x amk bnyk

mak yang always bz..haa ni nk wat pesanan skit jgn terlalu telefon terlalu lama tau nnt bole rosakkn pendengaran anda!!! mak n pn dh terima sikit penyakit kurang pendengaran ni nk ckp ngan mak kne ckp kuat2 kalo x mak akn jawab : HAAAAAA???? tu yang ak x suke tue

alolo chomel dania mata besar kalah abg iman mata sepet..

mstlah gmbr empunya blog ngan budak yang comel..
baru perasan gmbr aunty ibu dgn perut yang comel n gmbr abg olie x d lah..sori x perasan gmbr uols x d, next enrty saya akn letak gmbr anda dis week kn ada event lg di teratak arahdin..


-read till end-









Tapi ak penah makn kat flamming kat shah alam tu lg syok tp mhl skit r tp mmg berbaloi yang penting aiskrim die bnyk gilerrrr best2 plak tu adoii tu pn mummy erisya yang belanje hahahah...btw thanks mak blanje kami..mlm tu juara mkn plg bnyk adalah abahhhh !..n kat kedai ni kalo tok 60 thn keats harge die murah sesgt tu y abah taram mkn semacam tue..

No comments:

Post a Comment