07 January, 2012

MaRi bErMaIn LeGo di LeGoLAnD

hye..assalamualaikum,,

Promotion again!!!! ok sapa2 yang nk hired sy tok jd promotin sale executive dialu-alukan k lagi2 tok produk yang berada di Johor bole email o postkn comment anda di blog saya tq hehehe,,,ok kali ni nk promote legoland  kat kowg..myb ada yang dh tau legoland tu apa kn cz dh penah pn kuar tv dlm process menyiapkn die untuk pembukaan end of dis year ni..so apa lagi penuhkn schedule tahunan anda untuk melawat Johor 2012...b4 ni ramai owg cakap kalo g JB ni x tau nk bwk owg g mn kn? btl x? ak pn penah ckp mcm tu gak kat membe2 ni tapi setelah pembinaan JPO n LEGOLAND ni so boleh lah heboh-hebohkan kat owg ramai meh2 turun ke JB dan smbil menyelam minum air masuk ke Singapore..yelah bende bertaraf internationale mst lah kene bangga u alls pastu wat kat negeri kelahiran lagi..mst after ni Johor sefamous California..sbb apa?? sebab California pn ada Legoland jgk..

Apa ang menarik tentang Legoland ni adalah kerana semua berasaskan mainan kanak2 yang kowg penah main dulu iaitu lego..pndai owner die dan mempunyai otak seorang bisness yang sgt genius yelah sbb die boleh adaptasi dr brg mainan jadi realiti bgs2 mstlah bdk2 suke kn..dulu time kecik main lego ni dh besar pn bole main lego gak..i loike..ok Legoland ni bertempat di nusajaya jauh skit ngan bndr JB,lps ni nusajaya akn bertambh kmjuannya n highway pn dh nk siap dh dr danga bay tu so sng je nnt y dari area JB tu trn ke legoland..i nk keje kat legoland jd tukang jual tiket pn x p tp x dpt pn..erm pasrah je lah..jualan tiket die pn dh   bukak dr skrg so sp2 yang berminat bole r beli dan jom beramai2 pergi ke legoland tahun ini dan tahun depan dan tahun seterusnya sp2 nk save boleh r beli tiket tahunan so bole pegi bnyk kali..kalo takot nk main harini bole g esk kn..best tuw!! exciting and excited..

                                                                   image by google

Haritu ada melawat tapak tp x jmp lak roller coster semua tu...hehhe

Sapa2 yang mcm plan nk pergi by group beramai2 dr arah KL end of tis year bole r berhubung dgn saya ye..kte akn melawat JPO,LEGOLAND and enter SINGAPORE..anyone yng berminat bole r tinggalkn commet ok..tq

-read till end-

2 comments: