03 January, 2012

SuDaH BeRmuLa sEsI pErSeKoLAhAN

hye..assalamualaikum...

   Bermula lah sudah sesi persekolahan bg tahun 2012, tp i dh x skolah lagi ok!..erm terkenang kembali time first time skolah darjah 1 dlu..sayalah diantara org2 y menangis sewaktu g skolah dlu..kenapa nk nanges?? sebab ak n penakut cz dh termanja sgt..pdha x d p2 pun kat skolah tu tp oleh kerana faktor persekitrn cz ad owg2 y takotkn so ak pn terinfluence ngan kata2 owg lain..sbb tu takot nk g skola terbyg cikgu garang lah,kwn2 buli lah..pdhal x d pn..best je skolah..oleh kerana family ak ni berpndah ranah so ak bnyk skolah kat merate2 so dr situ of cz lah ak pny ramai teman2..kat kota lah..kluang lah..jb lah..haaa meh ak citer skolah2 ku..

  1st Tadika Abim (islamic ok i)..pastu msk skola tmn kota jaya smpai darjah 3 je..pastu pindah kluang msk plak skola bndar perempuan Kluang (skola ni semua girl,best je ak suke time kat skola ni ak rajin g skola jrg ponteng cz bessstt sesgt..pastu naik form 1 g skola STAB iaitu skola Tngku Aris Bendahara kat skolaa ni pn best oleh kerna br form 1 blaje x sgt tp main je bnyk..pastu pndh lak skola kat Kota Tinggi balik..form 2 kjp je skola kat SMB n form 2 half year smpai form 3 stay kat skola ni...n form 4&5 ak msk skola asrama kat Teknik Perdagangan JB..oleh kerna nk indepndnt so msk asrama...dpt new experience..haaa bnyk x skola ak??? so ramai kwn smpai skrg alhamdulillah still keep in touch..

   Bnyk ak belaja kat skola ni bkn aspek pembelajaran tp aspek pengalaman,mcm2 pengalaman ak alami suke duke mcm2 lah..oleh kerana ak n selalu je pndh skola part introduce diri kat dpn tu dh lali dh wey..g dpn ckp nama duk mn..tu lah ini lah..n time tu jgk nnt ad owg tny eh pelik r nama ayh awk..owg mn tu?? ak ngan selamba ckp kuat2 ayh sy owg sepanyol n only 1 in the million in the world u can found my father's name ok!! lg nk pelik2, haa ckp psl nama ni mlm td ak google r nama ak hahahaha nk tgk gak apa kuar..so terkejut ak ada owg borak psl nama ayh ak mcm ni"Erni Binti Mistorerrodin eh peliknye nama bdk ni owg ap lah ni..?" pastu ad plak reply ntah bdk U kot cz nama ak ad kuar tok senarai dean list UiTM so diowg borak dr situ..ntah p2 sibuk je tp x p mcm terfamous gak lah kn..owg lain ad?? x d kn kalo kowg google nama Mistorerrodin only mengenai kami je y kuar tau...power x??? hahaha

ok2 nnt nk resize gmbr2 nk ltk dlm blog ni mcm kosong ajeee..nnt time ak rajin tp mmg nk upload gmbr cz i loike pic..

-read till end-

No comments:

Post a Comment