09 January, 2012

SauJaNa mATa MeMAnDaNG

hye..assalamualaikum..

Weeknd haritu dpt lah wat program jalan2 pergi makan 1 family,kali ni try g kat Saujana area gelang patah dgn ngan PTP..jauh lah jgk restaurant ni cz die dkt ngan laut b4 msk tol kat tuas tu belok kiri amik PTP so dr situ nnt dh dkt skit msk kmpng2 org skit x penah pn g situ x sngke dlm tu ada bnyk umah jauh tu dr bndr..kalo dh dkt ngan laut mst la mkanan seadfood kat restaurnt tu kn?? b4 ni mmg ada jgk membe rekomen makan kat situ cz lebih murah dr Senibung n we try it..Ok mknan die biase2 je kot x d lah sdp sgt (skrg ni dh pndai menilai tau mknan tu sedap o x gara2 pengaruh program2 kat tv ni lagi2 kalo bobby chin kat channel TLC tu mkn,mcm sedap je semua mknan tu..erm) tp mmg murah dr senibung la..myb kalo nk bndgkn ngan restoran seafood kat Tanjung Harapan Klang lg better kot...time tu ramai owg so amk order n dpt mkanan pn lmbt tp sabor je lah kn...

Hajat dihati nk share gmbr cz mkn ka ats laut kn tp time tu bateri camera kakak ku yang tercinta boleh plak abis dpt snap bp keping je adoii hai baru nk share kat blog i tau..mmg r camra akak ni n ak lak x bwk camera n harapkn camera fon je lah my mom je lah..kalo dh pkai fon alamtnye mmg gmbr tu berkerun je dlm camera tu x transfer2 smpai kesudah...nnt kalo i free i upload gmbr2 tu k..

btw thanks our BIL cz blanje kami tat nite..

-read till end-

No comments:

Post a Comment