13 January, 2012

BeLaSah jEeEe...

hye,,assalamualaikum..

Hari ni x tau nk tulis p bnyk kali bkk blog tp kuar balik..mula2 ada idea pastu hilang berlalu begitu saje..x d wat p2 ptg ni setelah pagi td kehulur kehilir skudai-kulai-kota balik2 on9 pastu x d wat p..td sempat gak bersinggah2 di blog2 owg tgk je x baca pn x d mood nk baca pastu tgk stlye masing2 kalo post sumthing..lain2 org2 lain2 citarasa die kn n cara tulis yang tersndiri design blog pn tersndiri mstilah kn dh blog hak individu sukahati mereke lah nk letak ap2 pn kn...bgs2 bnyk idea bdk2 laaa ni..

Td dh x d kerja sgt duk belek2 gmbr dlm hardisk ni terbukak plak folder gmbr c erisya tu alahai rindu nye kat die..skrg dh pndai jalan la plak even 2 3 step je tp ok lah tu lom setahun dh pndai jalan clever girl bab rysha ni lah..mcm2 pnggilan ak kat budak ni skjp icha sekejp ebrischa mcm comel kn sbb ad huruf b kat situ hehehe sekejap tu pggil baby lah mcm2 lah pnggilan tok bricha ni..yeah nnt dpt jmp baby CNY ni..ok2 nk share gmbr rysha lagi....
















time ni baru 1 hari dilahirkn..time ni mcm ak syukur sgt baby dh kuar cuaknye tgu baby nk kuar ni takot wooo..mmg pengalaman

so sexy skit..x p kecik lg bole dimaapkn..


 time ni cpt2 pkaikn headband tu die ni ssh skt nk pkai ap2 kat ats kepala tu kjp je die cabut balik x smpai sesaat..ahhh ak lak geram dh r kepala botakkks

ni lah mummy die...mummy pnjm baby selalu bole??

          muka geram idung kembang,mmg bdk ni kalo owg geram kat die kte ketap mulut kn?? haaa die pn sama kalo die geram kat owg,die pn sibuk ketap mulut..ahhh tension sbb geram ngan ko cha..cha..

-read till end-

No comments:

Post a Comment