04 January, 2012

SamBunG sTuDY

hye..assalamualaikum...

Erm pagi2 lagi dh kene syarahan yang bertauliah dr seorng ibu...erm..erm...dgr je lah., mak suruh smbg study!!! ala mak ni nape suh eni suh r owg lain..pastu suh smbg kat UiTM gak baru nk brangan kalo smbg study nk g oversea yelah kn nnt bl lak nk g kalo bkn time study (ni angan2)...cita2 kne tinggi tp x tau r tercapai o x..bkn smbg kat UiTM x best tp nk gak merasa study kat tmpt lain br challenging whahaha..ntah lah x d niat sbnrnye nk smbg nnt kalo hati dh terbukak ak smbg tp x tau bl..mak kata smbg nnt trs jd lecturer wah..wah..wah..mcm tau plak mak ni eni nk ada student sndiri..tgk lah dlu kata2 mak tu btl or tidak nnt k..

-read till end-

No comments:

Post a Comment