04 January, 2012

ApA iTu JPO??

hye,,assalamualaikum,,

Myb ramai yang dh tau ap tu JPO n ada gak yang x tau kn?? kan? kan? even dak Johor pn ada gak yang x tau ea?? come on dak JB mst kne tau JPO tu ap c nnt sng nk tarik visitor luar dtg Johor nnt br r Johor ni maju mcm NY hahah.. ok skrg ni nk bgtau skt apa itu JPO..J stand for JOHOR, P stand for PREMIUM, O stand for OUTLET..so dr nama kte dh tau ap tu JPO kn?? of coz kat Johor n bc plak outlet of coz tmpt jual brg2 n fkir2 premium tu ap plak kn?? fikir lama2 dpt jwpn premium bole relate dgn duit y bnyk mcm cabutan premium kat bank tu! btl x?? dpt jwpn so JPO ni one of the place yang org bole cari brg2 berbranded..semua brand2 k..kalo kowg jenis yang mmg pkai brg2 branded ni eloklah g kat sni..saya ni x pkai sgt almaklumlah duit x bergantang lg...ok2 ap yang kowg leh dpt if dtg JPO?? jeng2..

http://www.premiumoutlets.com.my msuk link tu dpt jwpn dgn tepat dan betul..so tnp ragu2 n x yah kowg nk dgr ckp owg lain psl JPO ni just g kat website die bc n paaamkn je..bnyk lah jgk kedai yang die bkk..tmpt pn cantek,parking area bnyk,surau ada,babies room ada..complete sng je..lokasi die pn sng cz kat Kulaijaya bertapak kat tanah milik Genting Highland..

if i'm not mistaken Premium Outlet ni bkn bnyk tmpat die bkk n JPO ni die je kot kat Asia Tenggara ni..so lps ni visitor dr luar rmai la dtg Johor..i nk keje kat airport lah kalo cam gitu bole bersua muke ngan mereka mhuauaha...b4 ni owg kayo2 dr Malaysia ni kalo nk g beli brg branded diowg g Premium Outlet kat oversea so dgn adanya JPO ni diowg leh dtg sni je n dgr khabar harga pn murah kottt tp kalo y branded sgt tu ttp r mhal jgk...

asyik bebel tnp x tau ada owg baca o x so i sediakn sedikit tatapan..santapan sewaktu sy membuat lawatan ke JOHOR PREMIUM OUTLET..yeah!!








-read till end-

p/s: actually bnyk lg gmbr nnt i share lg k..

2 comments:

  1. Salam Erni, nice blog u have here. Would u be so kind to share the guide I made for our fellow muslims to locate the prayer room. Thanks in advance.
    http://saudagaralamlain.blogspot.com/2014/06/direktori-surau-johor-premium-outlets.html

    ReplyDelete
  2. Salam Saudagar Alam Lain...thanks kerana baca blog yang tak seberapa ni..Actually surau die located near to their cafe and toilet. Senang kate kene masuk cafe dlu then akan jumpa toilet and surau...very comfortable.

    ReplyDelete