25 March, 2013

Cerita makanan 2 minggu lepas

Hye..Assalamualaikum

Tetap dgn prinsip "sukahati" even makanan ni dah pun mnjadi darah daging dan juga sisa kumbahan   tapi aku nk gak share gambar and cerita dkt sni untuk membanyakkan koleksi entry *jujur sangat*

Kalau dah takde cerita apa nk dishare maka aktiviti membelek draf dilakukan dan nmpk pulak gmbar2 ni hahahaahh redhaaaaa je la sape yg nk baca ni ea...


Hari Jumaat 2 minggu sudah time nk balik Saujana aku msj mak "mak petang ni masak ketam teringin la masak yg cincai2 ubuh telur tu" skaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dapat...yeay..yeay...ni semua angakara sorang makhluk Allah yg tak habis2 citer kat aku tru YM cakap nk g mkn dkt Senandung Semalam pergi semata2 nk makan ketam...dh die wat aku teliur makanye aku pun nk gak la makan ingt die sorang je leh makan ketam???

Balik dari Sutera Mall BIL tapau Subway...Turkey wit extra cheese ntah apa ntah dh lama so tak ingat apa die punye nama...sori...

Teringin nak buat sotong goreng tepung.........pehhhh sedappp oii tapi tak menjadi macam kat Restoran tp sedap je masuk dlm mulut...;)

Sempena cerita Bertaut di Abu Dhabi tu maka kami dpt makn coklat dr Abu Dhabi...parents student ibu Tia bagi...tak dpt g Abu Dhabi dpt rase coklat pun ok laaaa...maybe ni petanda akan ke Abu Dhabi mana tau kan...

Sekian laporan makan2 dari saya....;) ada gambar makanan lagi akn ku tepek kat dlm blog ni...

-read till end-

























Kan aku penah cakap citer makan2 takkan berkesudahan so sape yg rajin baca blog ni korang kene jd peminat tegar rancangan makan2 aku k....see u again..*lambai smbil baling duit syiling*

No comments:

Post a Comment