24 March, 2013

TQ Tasconi's Pizza

Hye..Assalamualaikum

Again kami lagi skali ke Tasconi's Pizza di Bukit Indah. Rasanye dekat Johor 1 je kot kedai ni sebab dekat tempat lain tak pernah nampak pun..kali ni kami tak pakai Groupon so boleh ikt tekak ktowg nk makan apa..

 Tasconi's Special...macam biasa roti yang lembut dan taburan cheese yang banyak sedapss oiiiiiii! yg ni ada rasa tuna skit...

 Italian Pizza.....terlampau sedaps! tekak aku vote untuk pizza ni sebab memang sedapss<nampak tak ada berapa bnyk s dekat situ..ni pun sama cheese die bnyk kemain tak kedekut..bagus! untuk 2-2 ni ktowg amik size large memang besar and puas makan..

 And fresh orange for 4 person..



 c...c...c..c..ledakan cheese yang banyak...certain pizza dekat luar sana ssh betul nk jumpa yang betul2 bnyk cheese mcm ni...kalau dekat iklan tv bukan main lagi pizza ditarik2 tapi time ktowg makan tak jd pun...ni baru jumpa tau yang betul and tak tipu customer...

Sebelum..

 Selepas...Ok clean untuk Italian Pizza sebab sedap sangat kan..tapi aku makan 2 je..1 untuk Italian and 1 untuk Tasconi Special...




 Mushroom soup for the kids..

 Adik lepak sebab kekeyangan yang teramat...hahahha smbil makan pun boleh ngantuk teruk benor perangai masing2...yang tak larat makan tu kte bagi tapau untuk orang dirumah..abah cakap sedap betul la pizza ni roti die lembut tak macam certain pizza...selalu kalo pizza akan keras dekat bahagian hujung roti tu kan? tapi yang ni tak die lembut je takde keras2..so smooth je makan orang yg takde gigi pun boleh makan kakakakkak
Kali ni ada lucky draw plak...kalau kte makan RM50 and above anda boleh sertai lucky draw ni kalo ada luck dpt voucher and hamper...harap2 lucky la tgn kakak aku tu...mintak2 dapat hadiah..doa..doa..hehehhe..

TQ Tasconi diatas invitation and the discount....ada jugak orang Tasconi baca blog aku ni...TQ so muchhh...

-read till end-

























Nilah yang dinamakan rezeki berblog...Insyallah Blog ni akan diteruskan sampai bila-bila...

4 comments:

  1. wow!! curlasss..nuffnang sponsor!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadah nuffang sponsor????? bayar sndri la tp pihak Tasconi bg diskaun..;)

      Delete
  2. haha..ku pikirkan nuffnang sponsor uolls...best gilak dapat diskaun! $$$$$$

    ReplyDelete
  3. Thank you for your recent visit to our Tasconi's Pizza restaurant.
    Now even better for all Johor Sedap members, just mention "Tasconi's Amore" to our service staff when making payment, you will receive 15% off your total bill plus free gift. Limited period only till end of April 2013. Look Out for our Tasconi's Hamper draw and Taconi's Pizza Voucher this coming 15th April 2013.... you could be our lucky winner!For further details you can email to noor.hashim@tasconis.com

    ReplyDelete