07 March, 2013

Hampa sebab TAK SEDAP!

Hye...Assalamualaikum

Dah selit cerita bayi comel kita letak plak cerita makanan...nmpk sangat tak de modal kan? balik2 gmbr budak kecik pastu gambar makanan...hhaahha ada saya kisah? aku tetap jugak dengan prinsip SUKAHATI dlm blog sendri heheheh....

Alah kang kalau aku cerita merepek2 bosan plak kan? so cerita yang ada gambar mestilah cerita pasal makanan atau bayi comel...ngeh...ngeh...

Malam bila ntah aku ajak ibu ayah Tia makan Mee rebus Haji Wahid sebab dah lama kot teringin oleh tekak..so malam tu ayah Tia dengan baik hati bawak ktowg pergi Angsana sebab paling dekat..lg 1 dekat Kg.Melayu Majidee jauh sgt...

Sampai2 tgk foodcourt Angasana tgh renovate and tgk dpn tu ada khemah besar upenye semua foodcourt dipindahkn kat situ time tgh renovation.

Menu: Mee rebus 2, nasi ayam 1, Otak2 Kempas 10, Rojak Hasmah 1 pinggn, Laicikong n teh tarik

Tak sedap! ntah kenapa tak berapa sedaps sgt mee rebus kali ni tak macam haritu pun...mushkil..!

Otak2 Kempas Pinggiran laut..ntah apa ntah nama die aku tak tau...dah la kecik lepas tu kan macam tak berapa nk masak sgt keras kejung...ntah apa2 ntah..mentang dh malam nk balik ko main sukahati je bagi pelanggan macam ni ea??? lepas ni tak nak dah makan otak2 kat sni..BOIKOT!!!!!! dah la 1 60 sen before ni makan sedaps sgt puas hati la dgn harga 60 sen tu tapi kali niiiii tak puas hati...

Rojak Hasmah....sebenarnye rojak ni tersangat la sedaps tau sebab macam2 ada..tapi malam tu tak berapa nk feeling sedap la plak....ermmmmm semua tak sedap kan? hahahah bnyak sangat complain tapi habis gak makan...kakakak dasar sangat!

Next time kalau nak makan kat sni tak leh datang malam2 sebab taste die dh berubah and kureng skit...kalo nak makan kne tghari baru letups....lagi2 rojak tu kalo tghari meriah skit choice die...

Sekian laporan makan-makan saya....jumpa di nxt entry makanan!

-read till end-
























Bosan ke idok baca blog ni? hehhheeh saya TETAP tak bosan..kalo bosan tukar la channel kalo suka stay tuneddddddddddddd....entry makan-makan akan bersiar lagi...

No comments:

Post a Comment