15 March, 2013

Berjalan tanpa arah tujuan

Hye..Assalamualaikum

Malam tadi mak ada program dekat area Airport Senai so apalagi dh g area sana mestilah kami mengedik g melawat airport...hewu..hewu..sebenarnye nk pergi Guardian aku nk cari barang sat..pastu abah kebetulan nak bawak Tia jalan2 dekat sni so cantik la sgt kan..

Airport ni sekarang dh cantik dah di naik taraf kepada yg lebih moden..


Tia belum pernah naik flight lagi...nanti kte g jalan2 ea Tia..


Entah apa merepek amik gmbr dlam MPH haahah mentang2 malam airpot clear tu yang sesuke hati je nk amik gmbr kat mn2....



Dalam ni macam2 ada...best! nanti die akan buat kedai plak depan airport tu area Mc D..so bertambah meriah la lgi airport Senai..diharapkan pihak Air Asian dpt menambah destinasi dari Johor ye! mintak2 ada ke HK,Korea, Thailand, Vietnam...senang skit nk lari ke negara orang haw..haw..citer mcm bnyk noooooo duit...

-read till end-


















Bestnye laaa hai kalo dpt holiday dlm masa terdekat ni pergi mana2.....sonok2 rehatkan minda suke2 senyum2 amik2 gambar...

No comments:

Post a Comment