25 March, 2013

Macamana la kalo aku ada anak???

Hye..Assalamualaikum


Pehhh tajuk taknak letops lagi kan?? kawen pun belum!....kan aku penah cakap aku suke sgt dgn budak2 yg comel2 time baby2 ni kalau dh besar tak comel tak suke...haahahah nasib la ko bdk tecik..

Tak lah semua budak aku suke tp better yg kecik2 mcm Icha, Dania and Tia la sebab diowg kan tak reti cakap n tak reti buat apa2 lagi so kalo nk ramas2 pelok cium senang diowg tak bising heheheheh...

Aku rasa time darjah 5-6 baru rasa suke budak2 ni terlampau kot sebab time aku kecik2 hingusan dlu aku tak gomol2 sgt adik aku sebab aku sibuk main sorang2..main cikgu2 la..main masak2 la..tp semua aku main sorang2 sebab takde bdk perempuan yg sebaye dgn aku dkt kwsn kejiranan..sadis kan main sorang2 sebab tu daya imiginasi aku tinggi...phewwwwwwwwwwwwwww *kelip kelip mata

Aku pernah mandikan budak kecik (ank jiran) time aku ting 1 pehhhhhh beraninye mak aku bg aku mandikan budak time tu kan??? tapi aku tak ingt la plak aku penah mndikan adik aku ke tak ea...ank jiran kemain adik sndri tak plak aku mndikan...ntah apa pnya kakak laaaaa...

Ni dh ada anak buah memang la hari2 bergelumang dgn budak kecik...Icha membesar dpn mata aku sebab since study sampai aku keje aku duduk umah die..so aku ngan die a bit close tp ni aku dh duduk Johor so jarang jumpa die ntah2 ko dh lupa auntie kan Icha..;(

Tapi balik Johor ada 2 orang anak buah lagi..Dania and Tia..tapi sekarang aku duduk umah Tia so hari2 memang main ngan Tia...bulan depan birthday Tia cepat je Tia dh besar cepat btl masa berlalu...Dania ni ganas skit and die seorang yang ngade2 kalo ada mama n papa die memang die tak pandang ktowg langsung tp kalo tak ada baiknyeeeeee budak tecik tu....sakit hati geramsss je ngan Dania ni..*tak memasal*

So sekarang hari2 lepas balik keje aku yang amik Tia dkt umah pengasuh sebab kadang2 ibu die balik lambat..so hari2 la kami berkemhooo dalam kete sambil bergoyang kalo radio mainkan lagu "Apo kono Ejang, Gangnam, Single Ladies dan segala lagu yg rancak" nasib auntie korang ni berjiwa sentiasa muda tau *larikkk tutup muka pakai selendang baru*


Muka Tia kalau amik gambar memang muka seposen tapi kalau macam biasa kemain lagi ko buat muka ea Tia...geramssssss dh la peha besar mcm kepci gigit kang Tia ni...oo sekarang hobi Tia main lidah..sikit2 jilat itu la ini la..aku nk cium die, tapi die g jilat aku..takde keje kat umah g jilat dinding plak pastu kene marah merajuk sembab muka kat lantai....tulah hari2 budak hebab ni buat...oo sekarang dh pandai jalan setapak dua..gud job Tia nnt boleh makan Tutti Fruti

Enrty2 untuk anak2 buah aku ni aku simpan nk suruh diowg baca at least ada gak memori yg telah tercatat time diowg kecik kat sni...*sebak

-read till end-

























Kenapa budak2 wangi? kenapa diowg tidor mesti comel? kenapa? kenapa? bestkan jd budak kecik takde masalah.. tidor,susu,makan,kencing,berak,main....phewwwwwwwwwws sonoknye idup bayi..

1 comment:

  1. ok fine..aku da dapat bayangkan kalau ko ade anak..hahahaha...erk!okay! tak kelakar..

    ReplyDelete