07 March, 2013

Apa Tia buat dekat rumah???

Hye...Assalamualaikum

Malam tadi main2 ngan Tia yang somel..mel..mel..mel..ni...tgh umur mcmni mmg kene layan je die kalo tak kang nanges la,main sorang2 so la,panjat tangga la...so layan je apa die nk main..tapi ktowg kemain letih lagi tp oleh kerana mu Tia comel hebab2...montok2...kami sanggup bekorban *tetiba...

suke nooo duduk dalam ni pusing2..golek2..gembira hati die kalo main dalam kolam ni..
Rumah Tia auntie dh kemas barulah best skit main kalo tak bersepah2 mainan...heheh tapi die bukan reti pun main dlm ni..kalo Icha kemain berangan lagi dalam rumah ni siap nk isap susu pun dalam ni...
Dah bosan main dalam..keluar main dalam kolam plak...siap main cak..cak..lagi...kalo nk cak die kene bersemangat...sergah kuat2 baru la die tersengeh kalo tak muka selamber je mulut kedepan hahahha

c...c...sonok nye kalo aku kecik..main masak2 dlm tu leps tu tdo semua dlm tu...pastu nk berenang g luar rumah masuk pool....kemain hover lagi imiginasi mak cik die...!

bukannye g main tapi g gigit huruf2 tu sebab gusi die gatal...kang banyak air liur wangi die melekat kat situ...aku kemas die g sepahkan balik..kipas terbalikkn,bunge g campak...ermmm Tia..Tia..


eh scarynye muka Tia...heeheh...budak ni comel tau...tak mulut ngan idung hehehh geram rase nk gigit jeeeeeee..

Sekian sahaje..tu je bende aku nk citer boleh la kan janji ada citer..hehehe

-read till end-

























Insyallah saya akan lebih rajin untuk update blog ni..kadang2 rasa takde idea nk tulis,kadang rasa macam malas la nk citer sbb takot sensitip plak..bnyk nooooooo alasan die kan? hahahah

1 comment:

  1. ala tia tomey tomey..geramm ibu..!mekasih aunty ada entry utk tia..nnti kt p mkn tutti ye..

    ReplyDelete