02 December, 2012

Legoland and Hello Kitty Malaysia

Hye..assalamualaikum..


Bagaimana cuti hujung minggu anda?















Berbaloi?

















Berfaedah?

















Bersuka ria?















atau...
















Bosan Gilas???
















Hahahahahha sajer je mengtab bnyk kali konon2 nk bagi suspen tapi x do maknonye...so ni nak citer aktiviti weeknd sy...mak n abah balik rumah segamat so saye dan adik kecil saya decide malas ikt sebab kebosanan ddk di segamat tanpa membuat apa2..so hari2 kami dipenuhi dengan pelbagai aktiviti....cewahhhhhhhhhhhhh macam la bnyk sgt kan pdhal sikit je pun jalan2 sekitar johor jugak....so semalam hari ahad lepas g wedding anak kawan kak ezah BIL ajak g round2 Nusajaya tgk apa yang menarik..

Ktowg pun ke Hello Kitty and Legoland<<< ewah kaya habis 1 hari pergi 2 tempat kan?? biasa la mestila kaya dah jadi tokeh cookies hahahhahhahahhah..Untuk makluman Legoland dan Hello Kitty bukanlah ditempat yang sama dan juga tidak berhampiran...Hello Kitty terletak di area Puteri Harbour dan Legoland dekat tepi highway (aku tak tau nk bg direction)heheh



Before masuk amik gambar Mall of Medini dlu..dekat mall ni bnyk jual makanan sbb nanti orang lepas keluar Legoland kan lapar kan so die bkk la bnyak restaurant dalam ni..



Tadaaaaaaaaaaaaaa....sebenarnye time before pembukaan tu ktowg dah pergi dah Legoland ni sebab time tu masuk free tapi kami tak jumpa jalan masuk n pintu gerbang ni aish....ni baru jumpa rupenye die dekat Mall of Medini tu la...





Kali ni aku dah combinekan gambar2 ni jadi 1 so bnyak sikit kan...berbaloi la amik gmbar n tepek gambar dekat sni heheeh...

















Sebenarnye kami tak masuk pun hehehehe amik gambar kat depan tu je...kami nk tunggu tahun depan..tunggu waterpark die siap baru best lagipun dekat Johor je bukannye jauh lagi best kalau beli annual so boleh masuk bnyk kali kan..





Kemudian ke Hello Kitty pulak..ni pun tak masuk amik gambr depan je untuk kasi korang tgk2 cuci mata heheheh.....Macam tak best je kalau orang dewasa pergi kan..kalau bawak kanak2 sambil tiket disponsor oleh ibu kanak2 tersebut lainla citer memang best pun....




Dah takde apa nak citer sebab aku penat edit gambar kakakkakak...




-read till end-






hoii!!!!!!! pageview gue dah 2000 kah??? wah..wah...tahniah erni!!


sape suke stalk aku pagi2 buta tu haaa?? pukul 3 duk baca aku punya blog..sangatlah terharu..Terima Kasih kerana membaca blog tak seberapa ini....silalah tinggalkan komen sapa yang terase..nanti dapat hadiah dari saya heheheheh

No comments:

Post a Comment