05 December, 2012

Taman Tema


Hye..assalamualaikum..


Ewah tajuk bkn main lagi kan??? Haritu Legoland ni Taman Tema plak? kakaakka gitulah la kalo weekend duduk rumah Tia ada saja aktivitinye..

Kalau ada budak kecik ni memang rajin la aku akan menjoin family kakak2 aku ni pergi playground kerana nak amik gambar bdk kecik n aunty chomel die ni bnyak2...

Sebenarnye bkn la taman tema bagai tetapi hanya playground bertaraf 5 bintang yo! sebab luas, bnyk mainan dan cantik gitu..kalau tak dulu2 aku selalu dapat main dekat playground bertaraf 1 bntang ataupun takde bintang langsung sebab kang ada plak buaian tercabut, jongkang-jongkit patah, gelongsor karat dan sebagainye..Dulu time kecik2 asal mak or abah aku pergi Pejabat Pos Kota Tinggi barulah dapat pergi main dekat playground sebab sebelah je dekat tapak Pejabat Daerah sekarang, tu pun dh kira vogue tau playground tu sebab taman tu jelah besar dekat bandar Kota ni hehehe...




Bila belek2 balik gambar ni ada yang masuk separuh je hahahah sian adik aku naik buaya tu tapi tak nampak muka..nak buat camne kakak ko ni br belajar edit guna software ni heheheh...haaa sepanjang aku upload gambar dalam ni aku tak pernah lagi buat watermark dekat semua gambar aku kan?? malas nak buat sebab aku rasa takde lagi yang berani cilok gambar aku pastu jadi koleksi peribadi kan?? yelah gambar ada muka aku apa jadahnye korang nak amik kan?? so kalau gambar yang melibatkan bisness kukis aku korang cilok siap!!!! hehhehe


Weh lupa nak bgtau lately ni bz la heheh buat kukis..alhamdulillah sambutan dan orderan bertambah..Terima Kasih kerana order kukis saya..siapa2 nak order bolehlah EMAIL di miserni88@gmail.com...murah je 400 gram = RM 20...and sekarang aku tengah menyahut cabaran untuk masak or buat makanan2 yang aku kumpul resepinye...so kalau rajin aku update citer masak-memasak k!



-read till end-




















Harus bekerja kuat petang nanti lepas balik dari Kulai aku trs nak membaking kukis..so sape2 yang teringin nak rase bolehlah order k..free delivery, sambil2 korang tengok citer Adam Hawa ke, tgk Buletin Utama ke, Semanis Kurma ke boleh la kunyah2 kukis saye ni ohhh tidak dilupakan ketika anda berada dalam kesesakan terus boleh makan yo!!!

2 comments:

  1. sila la beli kukis miss erni ni ye..mmg superb kebabomm..!rasa sekali pasti order lagi dan lagi dan lagi..dan lagi...(psst...nk sebalang lg ye :P
    anytime bleh mkn..yum yum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah smlm pny kukis abis...org ganu beli..bole salurkan ke tbg Palestin

      Delete