10 December, 2012

Pavlova, Cookies and Durian Crepe..

Hye..assalamualaikum...


Mampu skali tiga desert hebat dr western sebagai tajuk entry????????

Oh harap maap Durian crepe bkn dr western tp Malaysian style...so kini secara rasminye dipersembahkan hasil masakan dan keketipan saya dalam masakan....


TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...






















TAK SABOR LAH TU NAK TENGOK PAVLOVA I KAN??














































JANGAN CURI EA GAMBAR HASIL MASAKAN SAYA NI..











































NASIB AKU DAH LETAK WATERMARK...PUHHHH
























































cak!! ini lah pavlova saya, mak aku boleh cakap fabuloso ko! hahahahha mana dtg pav ngan fab aku pun tak sure la..so sapa2 yang nak order boleh email ke miserni88@gmail.com ok! ada pelbagai size...mak pav = RM 30, kakak pav = RM 5 and baby pav = RM 3..so yang mn berkenan dihati bole order..yang baby pav tu tak kan nk order 1 je kan kedekut benor! so sy buat mcm ni 12 ketui trs so jdnye RM 36 settle...ni paling murah aku offer dekat korang n pelbagai jenis buah tau sebab kalau dekat KL mak pav dh smpai RM 60 ko mampu? hahahha..tapi pav hrge die memang standrd gini sebab harge buah yg sgt mahal tau korang kene paam lgpun lenguh tangan duk putar itu ini...aaahahah bebel plak kan?


ohhh ini la kukis ohsem sy...nmpak sedap kan? of cus u ...so i kira mcm ni 100g = RM 5,tp x kan korang nk order 100g je kan? celah gigi je wey makan so aku dh siap packingkn 400g = RM 20 telap besar puas hati sikit ko makan kan? yehaaaaaa setkt ni semua berpuas hati yg tak puas hati tu harap maaf aku tak dpt nk ikt tekak ko sorang je sebab yg lain cakap ok ko je yang cerewet sgt heheheheeh tp bole order pav sy sebab semua serba lengkap hehehe...


ni plak ice cream goreng and durian crepe..aku ingat nak amik order jgk tapi tak boleh sebab durian ikt musim n die cepat rosak so durian crepe hanya untk makan saja...


Heaven la family saya makan macam2 kan? aku pun suke masakkn diowg macam2 asalkn bahan ada boleh je aku masak yang deboom sikit tapi kalau takat bahan semua tak nak beli sy pun simpan la bakat terpendam saya ni heheheheh...sebenarnye resepi2 ni aku cari sendiri aku combine2 kan yang mana best and senang untk aku so aku tak leh credit dkt mana2, tapi teknik memasak aku belajar dr mak aku untung ada mak yang bekas cikgu memasak..garang wey ko tahan je la telinga kalau nk tgk makanan ko tu berjaya heheeh


So sapa2 yang nk order bole email or fb or msj tru fon k!


EMAIL: miserni88@gmail.com
FB: erni enie
FON : yang rakan taulan conferm tau kan? so cntact sni je k!

-read till end-











Next jualan coming soon tunggu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment