18 December, 2012

Warung Satey Wak Radol

hye..assalamualaikum..


Citer dh nk sedikit basi la lagi sikit bau masam,oleh kerana takde mood nk mengepoh tu yg citer ni duk terperap lama je..

Sapa orang JB penah dgr Satey Wak Radol? aku tak penah pung! nasib la ada abang ipar yang pemurah nk belanje kami makan kalo tak memang tak tau pun! *nampakayatkenemanis*

Nanti aku share conclusion dkt bawah ea..mari jamu mata dgn hidangan....gambar bnyk wooo aku rajin semua aku upload hehehe...



Tia comel...


Tia lagi...comel..


Tia sungguh comel...


Antek Tia...comel...cantik...wangi..

Hoi!! tak abis citer tia kan? gmbar makanan tak banyak gambar Tia banyak hahahha...Tia comel la geram aku sakit hati ni jumpa die sebab macam nk picit2 aku geram wey gomol kang!!!! kalau jumpa die mesti cakap Tia cantik...Tia comel...Tia demuk...mulut wangi..hahaha merepek je aunty ko ni Tia...oh yeay Tia dh start membuli ti mel k..kang ada je tarik rambut aku mcm icha dlu...pastu aku tarik rambut die balik pastu suke hahahha...lepas tu kan <<< dh start kepoh..kalo orang pura2 marah die macam cakap hyep!! smbil besarkan mata mulalah buat muka cebek nak nanges aduyai pandai berlakon ea...nanti kalo aunty sempat cepat2 aku amik gambar die cebek ea..








Dah sambong balik!



























































Ohhh first try mestila otak-otak Kempas Yooo! dh warung ni kat Kempas tak sah kalo takde otak2...


Tia jgn tiru aksi ayah ye! hahahha



Ni makanan aku..nasi goreng ayam..sebenarnye tak tau nk order apa aku belasah je cakap sbb tak de menu..


Abg Olie- Mee goreng kerang kalo tak silap..


ooo yeay satey wak radol...ok..sedap..not..bad....




akak-Nasi goreng sepud...sama je ngan nasi goreng aku hahha



ooo ni bergegar sebab aku kate .....SO..SO...SO.. JE.smbil kepale n tangan goyang tu yg shake..


adik- Nasi goreng pattaya..abis licin tak sompet amik gmbr..







nampak bannner kat belakang tu? haa blogger mst tak leh malu amik gmbar dekat signage heheh...lp cakap dekat Wak Radol aku promote gerai die..kalo tak leh dpt satey 10 cucuk heheh..


Conclusion: makanan so..so..so..je macam dkt kedai lain gak tapi yg spesel mestilah satey nye..aku nk satey babat tapi takde plak punah harapan nk kumpul babat sendiri...sebab die so..so..so..je aku, zaidi n akak nk abiskan nai goreng tu punyalah lama dah macam masuk fear factor dh...heheh

-read till end-

























terkejut aku smlm ramai orang view blog ni mesti gara-gara gambar baby fiya tu kan?? kalo tak de maknenye..tapi aku ltk watermark tu bkn nak promote tapi tak nak org cilok hasil kekretifpan aku ni hehehhe...lagi 1 entry psl resepi Hanis Zalikha tu pun mencanak jgk ramai btl orang view nye..lps ni kalo nak publisiti buat entry psl orang2 popular baru lah ramai viewers kot...tapi kalau korang suke baca blog saya ni (tiba2 saya kan?) saya sgt terharu dan berterima kasih terutama kepada kakakku n kawan2ku...daaaa *naknanges*

No comments:

Post a Comment