17 December, 2012

Melepak bersama teman

hyee..assalamualaikum...

Kebuzyan melanda tak sempat nak citer2 ngan korg tp baca blog org lain sempat je ehhehe...Hari ahad haritu ada jemputan kawen dari ex-schoolmate Kota Jaya dlu...ni lah die member2 kalau balik Kota Tinggi mesti lepak dgn diowg tapi kami dah lama tak jumpa sebab masing2 bz dgn hal masing2 nasib ada wedding so boleh kumpul, ni pun last minute sebab aku tak de pn plan nak pergi sebab kalo plan ada je halangannye so hari sabtu tu br plan nak attend dis wedding lagipun takde aktiviti. Semenjak sedikit pandai membake ni aku ingat malas bagi hadiah so aku dh plan nak bg pengantin cupcakes red velvet bagi penuh skt meja kek pengantin tapi red velvet aku tak menjadi dgn jayanya nyampah..! cepat2 tkr plan and aku telah membuat baby pavlova kat pengantin..saya suke sbb die ltk dkt meja makan beradab..

Dah lepak2 dlm umah smbil amik gmbr dan gosiping aku ingat nak balik trs sebab umah tak kemas lagi tapi telah dihasut oleh budak2 ni untk melepak yelah aku kan jarang sngat lately ni melepak ngan member so tak pe lah lepak sekali sekala.....



Banyak gambar dah upload kat FB sbb bdk2 ni gila camera aku asik amik gmbr diowg je so diowg nak gk kasi tpek kat sana senang citer...


Then lepak dkt Old Town...citer psl biz and future plan insyallah kalau tak de apa2 boleh lah kte proceed dgn biz kte ye kwn2....haaa gambar atas ni khas ditujukan untuk fiya...fiya ni anak miza gambar sebelah aku tu tapi haritu berpas2 fiya ni dkt tgn masing2 fofular kejap hehhe...


Dah la nanti i up lagi 1 citer ea skrg ni ada keje skit..

-read till end-



















-daaa kjp lagi nak delivery pavlova n kukis dkt UTM alhamdulillah rezeki Allah nak bg..dh dapat jgn lupa pd yang susah..




1 comment:

  1. oyeah! elok sangat dah tuh perjumpaan kali nih dah jadi biz meeting..hope sukses!!yeah!

    p/s: nyummy hari nih dah blh dapat kukis mekis..

    ReplyDelete