19 December, 2012

Laa cuti upenye!!!

hye..assalamualaikum..


Rupenye harini Johor cuti woi! aku mn tau i kan x bkerje heheh..tu yg asal aku tgk mak aku ni tak naik opis ke? siap berlambat2 lagi..semalam die dh bagtau esk pergi umah kak ezah mak nak tolong die buat keje pastu eni duduk sna jaga tia nanti mak balik sebab ada meeting dekat Kg.Jawa (ni perangai mak die akan update trs citer kat aku lps balik keje tak menyempat bukak tudung semua dh cakap itu ini, aku rasa salah satu sebab mak aku ada darah tinggi sebab die akan fikirkan bende tu dulu die akan terus rancang tak boleh bawak2 cool dlu tenang2 dulu ...alaaa camne aku nak citer ea ssh nak explain tapi yang pasti mak ni die tak boleh kalau orang buat conclusion or decison lambat sebab die jenis yang cepat buat decision sebab tu la die ada darah tinggi sebab sebelum buat decision tu die akan duk fikir itu ini) aku kadang2 stress gak or bengang sikit sebab mak ni cuba la rehat2 dlu n fikirkan bende tu kemudian bukan mustahak sgt..

haa sambung citer aku pun ok je lah kan tapi pikir jgk abis mak aku tak keje ke asl duk tolong akak..pastu pagi aku tanya cuti ke harini? hahahh mak aku kate hrini kan hari hol sebab tu mak tak keje..hahha mn i tau lupa maaaaa..patutla ramai orang berholiday kan upenye cuti.....

Dah la i pun nk berehat la cuti ni..vavavooom



-read till end-
























Saya pun jenis berfikir macam mak jgk tau kadang2 aku dh fikir dlu dah tapi diam je malas nk cakap pastu kang sama plak idea tapi diam je la malas jgk nk kepoh..yelah mana tumpahnye kuah kalau tak ke nasi kan? (apa ke hee nye aku citer merepek ni..hadoi!)

No comments:

Post a Comment