11 December, 2012

12-12-12

hye..Assalamualaikum...

Nape ngan tarikh tu? btw tarikh post kat blog aku ni suke lewat sehari camne ntah nk tukar setting aku pun tak reti.. Semua kat fb duk up ngan tarikh tu..aku biase je takde effect pun hheh lainla kalau i tunang ke? kawen ke? di lamar ke?hahahahahha geli nye la haiii citer bab2 kedewasaan ni i still remaja heheheh...

Sebab harini je la korang akan jumpa tarikh ni kan sebab tu la semua bkn main lg siap ada plan nk buat aktiviti la bg dlm kenangan..puiiii! aku tak de masa nk buat plan2 bagai kite tempuh je la hrni mcm hari2 biase sebelum ni kan...? aku macam biasa hrni nk membaking cookies and pavlova..alhamdulillah dah mula ramai yg order pav aku and aku akan usahakan secepat mungkin korang boleh dapat n makan hasil masakan aku...harap2 diterima ramai..tapi aku rase dis week memang pack wey...hari isnin aku baking cookies lepas tu member datang smpai petang so sempat baked 2 adunan je...semalam pergi BP 1 day, malam lps smpai terus perg beli buah2 untk pav..hrni nk bake pav n cookies skali sebab esk nk bkk booth dkt Gelang Patah and sent pav dkt area Kulai n UTM..even duduk rumah tapi kerja aku sm mcm orang ofis kadang2 terlebih ko malam2 orang dh tidur aku still dekat dapur nak buat mcmana nak cari rezeki kan so tahan je lah...
Ni sekarang rehat dulu kejap lg dlm tghari baru start kasi aku rehat jap.....

-read till end-







Kalau aku reti jahit dh lama aku buat baju yang aku idamkan sendiri tapi malangnye saya memang tak reti jahit sejak zaman KH ERT lg..sadis..so sp2 tailor yg terror jom buat biz..hee

3 comments:

  1. Eni...nak rse :(
    leh anta kt kl x??huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak nk yg mn? kukis ke pav? bole je sbgai hadiah kawen bole tak?

      Delete
    2. Nk kukis dgn pav..
      leh je jd hadiah kawen..hihihi

      Delete