23 December, 2012

Jalan di waktu Sunset..


hye..assalamualaikum

Hebat tajuk aku macam ala2 jalan dekat pantai sambil pegang selipar di iringi deruan ombak gitu kan? hahahha padahal jalan dekat Nusajaya je time ni dh nk dekat senja sebenarnye tapi disebabkan icha balik Johor so mari kita jalan-jalan..

Ala pergi depan Legoland tu je saje jalan2 lgpun dis week duduk umah Tia dekat Taman U skali pergi ramai seeeh orang berpusu-pusu baru keluar dr bermain Lego.ish..ish..




Icha takde perasaan pun datang sini sama la macam kitowg biase2 je takde la eksited mana hahahhahaha <<< ayat rasa nk lempang tak???


gambar bawah sebelah kanan tu abah tengah selongkar wallet die cari ic sebab nk pakai ic abah nanti dapat diskaun u dekat tutti fruti i loike..skali cek2 takde ic jeng..jeng..jeng..dh glabah dah memang cari dekat mana2 takde dengan icha nye nyibuk kat meja tu jgk hahah nasib ic mak dapat diguna pakai dah sampai umah cek dekat kereta abah baru ada sebab time pergi jalan ni naik kereta kak ezah tu yang tak tau kat mana jatuh..nasib jatuh dekat dalam kereta kalau tak???? report polis la jawabnyeeeee!


Tu je nak hapdet nanti i rajin i update lagi ea malam ni nak buat pavlova esk kan cristmas...erk?

-read till end-


























Btw selamat bercuti kami duduk umah je yang bercuti mommy icha n icha je nanti hari rabu dah balik KL balik asik naik flight je keje ko ea icha nyampah aunty!! heheh jgn lupa holiday kte bulan 1 nanti....

No comments:

Post a Comment