03 February, 2013

Tiru macam saya..

Hyee..Assalamualaikum

Ni post pendek je nanti aku rajin aku up citer pnjang2 skit ea...
Gambar ni time ktowg tunggu mummy and daddy Icha pergi menunaikan hajat..lambat benor so ktowg lepak2 dkt lobi smntra online...woot2 best semua wifi free...
Time ni adik aku tgh online pastu Icha suh amik gmbar die..hahah adik aku ltk camera je die suruh lagi tu yg bnyk sgt pose kami hahahha...gud girl la Icha ni love u la...


Tension aku ngan laptop office ni tak leh read fon aku...kalo tak pagi ni ingt nk citer psl Weekend tapi gambar tak leh trasnfer plak...nanti aku try godeh2 fon ni ea...

-read till end-




Janganlah bosan dan nk muntah tgk gmbr kami hahahahahh

No comments:

Post a Comment