04 February, 2013

Tasconi's Pizza

Hye..Assalamualaikum

Ni citer fresh dari oven...
Malam td akak dgn baik hatinye nk g makan pizza...oooyeah..ooyeah....pizza ni die dh bli dekat Groupon...die kan rajin2 beli dkt groupon..haritu yg dekat Snack & Smoothies kali ni dekat Tasconi's Pizza dekat area Bukit Indah...
Punyalah ikt GPS..skali depan Jusco Bukit Indah je..jalan yang selalu ktowg lalu...kalau lalu mana perasan kedai ni...Ni lah luar kedai nye....

Tia mengepoh...die tgk je orang lalu lalang..die br je bangun tidor time ni so mcm mamai2 skt...

                                         
Kalau beli dekat groupon die hanya order 5 choice of pizza je...tapi not bad jgk la sedaps...


Kami order Hawaiian Pizza and Seafood Pizza...semua sedap tapi yg lebih sedap Hawaiian Pizza....roti pizza ni lembut tak mcm sesetengah kedai pizza yg lain...pizza diowg pun murah takde la mahal sgt...

Dan jugak bole pilih air yg korang nk..kami pilih ice lemon tea...

Nampak tak kesedapan die...ada lg skit kat umah td...heheheh

Muka ibu Tia kekeyangan....muahahah tak abis ktowg makan so tapau bwk balik









Ni side dish tak trmasuk dlm pakej groupon..kami amik chessy baked bread...

Sebelum balik abadikan dlu gmbar...kredit kpd kedai Spa kat dpn ni kerana lighting die yg cantik so gmbr kami pn jd cntk..huew..heuw...



-read till end-

























Berderet cerita pasal makanan akan menyusul...korang telan air liur je lah time baca....heuw..heue...gilew lew kitew...puiiiiiiiiiiiiii!

3 comments:

  1. nk beli lg la kat groupon..yg lain plak..yeay..!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana belanja...beli la lg nnt leh belanja lg...:)

    ReplyDelete
  3. salam. i read your blog post about tasconi's pizza bt indah. thank you for giving us good review on our pizza. we would like to invite you back to our restaurant again for another sumptuous pizza meal. just mention the keyword for the month of March 2013 "TASCONI'S AMORE" you will be entitled 15% off the total bill you spend.

    ReplyDelete