28 February, 2013

Splash!!!

Hye..Assalamualaikum


Citer yg dh lama terperap dalm draft tapi aku buat dekkkkk je..malas nk update sebab tak tau nak citer apa...ni pun saje je up gmbar2 anak2 buah aku mandi..kemain diowg semua tak takot air semua suke je kalo main air..tak kira la pool kecik ke,swimming pool ke, air terjun ke ataupun laut...semua suka main air...

Aku dlu time kecik2 aku takot gile nk mandi pantai..kalo mandi mesti main tepi2 kat gigi pasir je sampai time bilas seluar nanti banyak pasir keluar hahahah sebab aku takot tengok pantai tu terbentang luas...kalau air terjun ok lagi...

Dulu time aku darjah berapa ntah lupa...ktowg 1 family picnic dekat Air Papan or Batu Layar lupa la kat mn dah lama sangat... time aku and kakak2 aku g bilas badan anda orang kecoh2 dekat pantai..lepas tu dah habis bilas semua then pergi la kat mak aku yang tengah lepak dekat tikar mengkuang then mak aku citer yang ada anak orang tu lemas and tak dapat diselamatkan..mak dapat tgk tangan budak tu terkapai2 mintak tolong..oooomaiii scacy sungguh! takot aku..dari situ mak dah fobia kalau pergi pantai..rasenye dah lama ktowg tak picnic kat pantai lepak bawah pokok macam dulu..sebab masing2 takot...lagipun air laut kan masin so semua tak berapa minat sangat sebab lekit..kalo air terjun best sikit kan sebab sejukkk je...



Ooo budak ni kecik2 time merangkak dah terer mandi kolam...die langsung tak takot...suke benor..


Budak paling tenet skali...skarg pun dah teror dah mandi dalam kolam..lepastu keje die asiklah keluar lidah jilat2 air tu...

Takde apa sebenarnye nak citer saje je borak2 kosong and share sikit gambar..

-read till end-

























Cantik tak rupa blog saya yg terbaru??? kaakkkaka <gelak sebab mintak perhatian giler sadis..

1 comment:

  1. tia la paling sopan mndi kolam ye..si pale botak tu hepi je xpakai ape2..nia ok skit la pakai suar..tia comey je ada swimming suit~hihi

    ReplyDelete