07 September, 2015

Restoran Sri Pantai Seafood, Kg Pasir Puteh PG

Assalamulaikum..

Ni kali yang keberape ntah dh dtg sni...sebab sotong yang sedap tu yang repeat datang.. Restoran ni btl2 tepi laut dan sebelah die pun ada kedai seafood jugak..tapi restoran ni signage die besar senang nak jumpa..sekarang kalau dari umah kat JB dekat je bp minit dah sampai lalu EDL best sgt tu... dan ktowg suke pergi sblm maghrib then maghrib kat masjid jamek kg pasir puteh tu sebab masjid tu cantik giler...tiolet pun bersih aku suke..kalau next time pergi aku amk gambar k..

Order siakap masak stim limau...sedap dan pedas!

Ketam masak cili..ni failed sambal die tak berape nk umphh sgt..

Sup campur ni sedap..

Ni paling win setakat ni...sotong goreng tepung marvellos sebab die bukan style cucur tu and tepung die pun best..so far kalau makan seafood order ni dan kat sni je la yang rase menepati citarasa..Air ktowg amk fresh oren 1 jug...die bg suam2 best..

So far dah banyak kali makan sni dan rase die tetap sama..boleh la sape2 yang nak terai makanan seafood makan2 ngan family leh la kemari..next time nk terai kat Nonie's Seafood dekat senibong plak..yeayyyy makan...makan..makan...

SELAMAT MERASE!


till then
Cik enie

No comments:

Post a Comment