03 September, 2015

Last stok Ephyra

Assalamualaikum...

Update 4 September 2015 stok ephyra tinggal last stok dan stok baru tak sure akan masuk bila sebab ingat nak fokus dekat skinbarephyra yang hebat tu....skinbar pun tinggal bape ketul je ni...

Siapa nak cepat watsap saya di 0177090398/0137354855....esok saya akan cod Ephyra area Kulai,Senai dan Skudai..siapa nak selit order meh bgtau cepat2 ye!!!!

Harge pakej combo untuk 1 premium box + 1 ketul skinbar dengan harge RM 215...lepas ni harge maybe kembali normal...kalau nak skinbar je RM35..

Lagi sekali sesiapa orang2 di sekitar JB, kulaijaya dan kota tinggi yang nak dapatkan ephyra semestinya original boleh lah terus hubungi saya ye....

till then
Cik enie

No comments:

Post a Comment