02 September, 2015

Cafe Racer JB

Assalamualaikum..

Marilah mengemokkan badan dengan makanan..lalallalala...pergi restoran yang baru ni keluar JJCM TV3..kte try signature die sedap ke tidak...


Nachos die ok sedap sebab ada 4 sos...

Spaggeti Bolognese.. ok la sedap sebab terase..

Ciken chop untuk budak2...skali sampai besor giler atas tu die taburkan cheese...very the crunchy..dap

Signature kalau makan dekat sni ialah burger die yang roti die berlubang di tengah..tapi dalam menu die tak panggil burger nama die apa ntah..apa yang boleh dirangkumkan burger die mewah macam2 ada...daging pun tebal dan juicy..

Sama jugak tapi yang ni ayam yang atas daging..tapi yang ni die bagi lagi 2 ketul bebola cheese..kenyang oiii..


Stew daging...daging very the lembut tapi mak aku punya stew lagi sedap giler dari yang ni...


Bila nak order boleh bunyikkan loceng untuk amik order..

Cafe ni memang die display segale motor dan helmet kat dalam ni..siap jual motor lagi..

Salah satu motor yang die jual...cantik motor2 die jual ..


Muke dah kenyang mari ambil gambar dan balik!!!!

Overall makanan die lain dari yang lain sebab burger die tu lain skt..boleh tahan sedap dan setimpal dengan harga yang die bg..silalah try kalau terliur...hahahah
Siapa nak kelainan untuk tempat makan ala2 cafe di jb boleh ke sini!!

till then
cik enie



No comments:

Post a Comment