06 September, 2015

Char kuew Teow Warong Atok, Larkin JB

Asslamulaikum..

Balik keje hartu terus singgah sini sebab kemain ramai org JB tag tempat makan ni ea...aku hari2 pergi keje memang lalu larkin ni pun and memang terbaca pun banner2 macam sedap je ni and patut diterai ni...

Ni la die setelah tunggu hampir 15 minit mkanan kami pun smpai...tapi asal wane die camni..??? y..y.y..yang ni aku order Char Keuw Teow udang harimau RM 8.80...harga nasib baik tak de la mahal sangat bole la lagi...kalau nak udang biase ada, ketam pn ada.. 


Nasib time ni memang tak ramai orang so cepat la jugak kalau tak lagi bape minit la kene tunggu...konsep makan kat sni ko kne order sendri..tak kira la makan ke minum ke..nanti sebut no meja nanti die anto..

Keseluruhannya : tak berapa sedap la even kuew teow die banyak tapi tak berapa sedap maybe sebab rase manis udang tu takde and ada plak serbuk2 periuk skali dekat kuah tu...ermmm kacau betul..lagi sedap dekat Kota Tinggi depan skola Tun Habab tu...lagi utara rase die..tapi mybe tekak lain2 so kalau korang nak terai silalah,..

No comments:

Post a Comment