22 April, 2013

Citer makan2 sekaliharung

Hyee..Assalamualaikum

Perlu ke asik letak gmbar makanan je kan??? bagi aku perlu sebab sejak dh dewasa ni aku suka try and explore makanan sebab dlu time muda remaja (sekrg pn remaja lg tapi lbh matured la) aku tak berapa sgt rasa makanan bg aku apa yg aku makan bolelah selagi boleh masuk tekak and mengenyangkn no problem..tapi dh besar ni baru leh menilai yg mana sedap or tak sebab aku bkn lah seorang yg memilih bab makanan adik beradik ktowg takde nye pilih2 mkanan ni kami taram je tapi adik je lah yg kurang makan sayur die ayam..ayam..ayam..

Lagi2 dh ada blog kan so sukahati lah nk upload gmbar apa pun yg penting hati sendri gembira..hew..hew..hew..

Haritu keluar makan ngan mak,abah and adik..mak n abah ni tak suke sgt keluar malam kami jarang keluar malam sbb mak malas nk siap2 semua kalo dh balik keje trs masak n rilek2 kat umah..tapi time ni malam sbtu lgpun mak takde keje esknya boleh la ajk diowg kuar makan..kat Kota ni ktowg serius tak tau nk makan kat mana yg ada pun kedai makan biase2 je..plan utam nk cari barang tapi kebetulan lalu dpn Tamn Daiman so kami pun makanlah kat situ try2 mkanan apa yg ada kat situ..

 Otak2 die sedap kalah otak2 Hj Wahid kat Angsana tu...

 Loser ke upload gmbr air??? hahahah takde rase loser pn hahahhaha <<kereks sgt ni

 Nasi paprik- Abah punya..tak berapa nk kick sgt la..manis2 gitew

 Nasi Goreng Pattaya- Adik punya...biase2 je..

 
 Mee Goreng- Mak punya..bagi aku sedap tapi abah kata lg sedap dkt Station Keretapi Kulai kedai tu pnya mee goreng mmg sedap terangkat..nanti nk try...oii sedapnye terasa lapar plak

 Lamb Chop- Enie punya...gravy yang bnyk tak kedekut..sedaps! wah terliur la plak tgk gmbr ni..

Restoran Rafizan kot namanye die aku pn tak sure la...overall ok la..


Seterusnya makan dkt Singgah Selalu plak..lepas ibu and ayah Tia shopping langsir dkt Jakel so diowg singgah sni..

 Nasi Goreng ala Thai Sawadekap..-ibu Tia punya...bolelah..

 
 Keuw Teow Ladna-aku punya..not bad sedaps.

Mee goreng kerang + telur mata - ayah Tia punya...rase mee goreng macam biasa takkn nk rasa chickn chop plak kan!!!..hahahhah lawak hambar.........blurrrrrr

Sekian saja citer makan2 dr aku...nanti saya share lagi ye citer makan2..aku suke je share tapi kalo korang tak suke tak pe saya faham...hahahha bluekkkk

-read till end-






















Dah lama tak layan citer korea....ni kalo aku dh start layan mmg tidor lambat pastu nk bgn pagi kemain liat...ermmm bertabahlah wahai hati..


No comments:

Post a Comment