20 October, 2012

Pose2 menarik seorang kanak2


Hye..assalamualaikum..


Ni entry khusus untk anak buah kesygan aku icha comel lote tapi mulut busuk..kah..kah..
Ni gmabr die pose ntah apa2 liuk lentok, tgn berpusing tp yg penting siap senyum ok!

Kalo aku kuarkn camera pastu ckp 1,2,3 senyum2 haa inilah hasilnye tapi tgk mood gak kdg2 x de makne pose senyum pn malas..Ni kira sgt bernasib baik sbb mood ok plus ada props sbb tu cantek je gmbr ko ea..geram ti mel! time ni magrib die nk solat gak..kalo nk solat amk sejadah ni ngan tdg die tu pastu kang tonggak tonggek.





alhamdulillah..bgs ank aunty buah aunty sayg icha..trskn usaha smpai bsr ea!



Mana blaja bergmbr mcmni pn aku x tau la icha ni..tapi ada lg gmbr kami berdua pose sma tp time tu icha menutup aurat tapi aku plak terbkk aurat tu yg x leh share kat sni..hheheh


-read till end-



Pasni turn nia n tia plak brgmbr pose2 gedik..heheh nnt kan!!

No comments:

Post a Comment