21 October, 2012

Pose2 menarik seorang kanak2 part II


Hye...assalamualaikum..

Wah siap main part2 bagai kan?? hahaha nak wat camne dah terlampau bnyk gmbr bayi2 comel lagi gojes lg cun melecun dan santek2 semua dlm simpanan aku so kte share kat sni ea...Even sy masih bergelar anak dara sunti (mcm malu giler nk sebut ayt ni nmpk sopan ayu je pdhal T____T.......) tapi asik letak gmbr bdk je kan?? Sbb aku ni mmg suke kanak2 yg comel yg x comel diketepikan (hahah jahat giler x lah as long as baby aku mmg suke pn) so mmg bnyk collection gmbr bdk2 dlm hard disk aku lg2 gmbr icha dh time blajo n keje aku duk sna mmg harusla bnyk gmbr die..So since aku dh blek Jhr gmbr beralih arah bnyk untk Tia plak gmbr Nia sori sbb mak cik tu kepoh plus ngade2 manje nk ngan papa die je so gmbr mak cik kurang ye! cuba be nice ngan aunty kofem famous mcm icha hehehe...

Oleh kerana aku pencinta kanak2 sbb tu aku suke layan blog ibu2 yg ada gmbr anak2 je heheh blog yg promote BF ke cete bab2 cinta ni mmg aku x lyn yg priority aku pilih blog first mst citer psl diri sendiri n family die bkn duk mengata citer psl org lain n tiru blog or lain, psl fashion2, psl gmbr2 die amik, n psl travel2 sbb tu la impian aku nk travel around the world..bilalah nk termakbul impian aku ni (Ya Allah perkenankan la doa hamba mu ini..amin)...

Haa ni gambar si Tia comel mulut wangi badan sedap dicubit, digigit dan dipeluk...Tapi Tia x penah tidor ngan aunty lg c icha mmg slalu tdo ngan aku hehee sbb Tia BF so ssh skit tdo ngan org lain..Marilah kte saksikan pose2 comel nnt dah bsr skit pose2 gedik mcm gmbr icha plak..





wuuuuu fly..fly...fly...


ko ado lesung pipit 2 2 belah pipi? aku pn x de tau yg ado gigi taring nk wat braces takot so smpai ketua (kalo pnjg umur) aku ngan gigi ni..

Idung Tia comel sejemput je ehheh lidah slalu tersentel

Ni dh geram sbb amik gmbr die je..

Tia baik je duk dlm stroller tp kalo nk tdo berpusing2 ko dlm tu tdo nk meniarap je..


Tia ada bilik mainan tapi oleh kerana kecik lg so bilik tu telah di jajah oleh mak cik kepoh..


Ni pose ngantuk smbil gosok2 telinge ke nak bang ni Tia?


OOO itu sahaja gmbr yg menarik setelah diselect kerana Tia ni kecik lg so gmbr die bnyk muke yg poyo lida tersentel kalo nk bg die senyum ko kne tgk die baru die senyum kalo tgk camera nnt wat muke pelik...


-read till end-


Nantikan adakah part III akan menyusul? hehehe nak tau tunggu!!!!!! (citt mcm la ramai duk baca blog aku ni..) wey camne nk menjana pendapatan ngan blog ni haa? camne nk publish iklan2 tu haaa? HELP me..aku nk duit lebih nk g Guozhnng China

No comments:

Post a Comment