14 October, 2012

Cerita dh basi

hye..assalamualaikum..


Sebenarnye cite ni dh basi tp skrg br aku ingat nk post kat sni hahha kowg kene paam bnyk komitmen semenjak duk umah ni heheh kbtln last week icha duk sni seminggu so mmg x sempat aku nk berblog hny sempat jengah fb je...

Yang nk citer ni pasal movie hantu kapcai tu..time citer ni br kuar aku sempat la g tgk ngan adik aku sbb aku bc few blog cakap citer ni best, klakor la so bosan2 duk umah weeknd sebab parents balik umah segamat so ktowg pn terjah cinema yg brhampiran iaitu todays hny 10 minit shj dr umah sgt suke..

So conclusion dr movie ni ialah mmg pn citer ni mmg klakor sakit perut duk gelak2 dlm panggung, yg klakor zizan n fizz so x rugi aku beli tiket mahal2 (weeknd mahal ea auish kalo i ni bkrje mmg every week g tgk movie tp apakn daya) n x sabor nk tgu citer ni kuar leh tgk online heheh (akak nnt tgk citer ni kat umah akak ea bole feelng cinema)

tak de sgt pn nk diceritakn tu je nk share merapu x tentu pasal...


-read till end-
















ssh nk dpt t-shrit n blouse yg memenuhi citarasa saya...kang aku jd tailor kang syok gak ni..

No comments:

Post a Comment