15 October, 2012

Black Head

hye..assalamualaikum.


Kabare? sihat? hahahah even abah org jawa tapi dlm umah x penah ada pertuturan jawa dalam umah ni sejak kecik lg lgpn abah pn bkn reti cakap jawa pn so kalo org tgk nama ayah aku ssh nk baca n tanya org apa dgn pantas aku jawab spain..percaye x percaye terpulang tp rate2 ada yg percaye tgk muka la kn kalo nk kelentong muka kene innocnce je haha (taktik ni penah diperkotak katikkan keatas cikgu2 sekolah menengah (sebb time ni br blaja cara kelentong) n lecturer di uitm dlu kah..kah..dah tu kalo baca wat muka pelik pastu tny org apa ni aku malas dh nk jwb dr kecik smpai skrg asik ada je org tny so aku jwb trs lancar dr mulut spain haaaaa hamik malas nk jawab ngan ikhlas..

Oo berbalik kpd topik utama iaitu black head heehhe (jauh terlajak bl otak berlegar2 ayt yg nk dikeluarkn) <<< tgk ayt semakin dewasa bole jd author ni ewahhh! 

Haa hrtu time ngah baring2 nk tgk cerekarama yg ntah apa2 citernye tak alih2 adik aku dtg tunjuk 1 video kat YT psl black head..aku rasa mesti kowg pn dh tgk kot video ni..aku geram gilass tgk tp adik aku leh nk muntah ntah apa yg geli sy pn x paam..tapi serius aku geram siap dh abis video tu cari plak part 2, 3 n selebihnye...hoiii besar btl black head org tu dh la bnyk senang plak tu nk keluarkn picit je trs keluar tapi ktowg x paam asl org tu malas sgt nk bersihkn muka die wey!! kotor tu kan minyak2 yang melekat kat muka..mushkil die x penah basuh ke or x penah rasa ke muka die...aku confius!!! dh syok2 tgk aku trs tunjk kat mak haaa mak pn geram gak hadoi wey geram la tapi meremang gak bulu roma time tgk tu heheh geli pn ada. Lg 1 x pasti la org tu dh kawen ke blum kan tapi kalo dh kawen x kn la isteri n ank2 die x tegur..geli btl la..abisla lps ni aku duk belek muka org kalo ngah berbual..(mcm muka aku bersi dan licin plak kn?)

Aku nk tunjuk video tu kat sni tapi internet saya slow la so kowg leh bkk YT n search black head nnt ada kuar gold mine apa ntah..tapi silalah tgk ye untk kegeraman bersame..

-read till end-















aku ni x de la arif sgt bab2 kecantikkn ni kan sbb sy pn x de la cantik mana tp comel je<< ni bkn aku kate ea tapi ank buah tercinta yg kate x caye tny iman n icha har..har.. tapi kene la jg kebersihan bdn and muka tu ALLAH dh bg sempurna tinggal ko jaga je hoi..so skrg aku pakai product NUTOX and BIOEVER so far kulit muka ok je..NUTOX pkai sgt best kalo nk muka mcm fazura boleh la try..heheh.

Lagi 1 nk share pagi td tgk MHI citer psl cntct lens yg murah2 tu yg colourful tu yg jual2 kat uptown, psr karat tu..yg bg talk PROF DR MUHAYA pakar mata tu so best la dgr jeles je die bg info so di kate jgn la duk pkai lens yg murah2 tu pastu kalo nk pakai sebab nk mata warna warni baik x yah tapi kalo ko rabun x pe sebab die kate mata kte sensitif o x leh sesuka hati je nk pkai lens tu sbb kornea kite tu dh sempurna so jg je lah ALLAH dh cipta mata tu ada bape lapisan so tinggal jaga dgn btl je jgn la duk meranakn mata tu...



semoga berjumpa lagi...

No comments:

Post a Comment