26 June, 2012

Finally................

hyee..assalamualaikum,,,


Mari kte buang sarang dlm ini blog...lamanye x update citer kn?? yelah dh x de citer hot wat ap nk share kat sni hahahaha..(bajek ko retis ke erni oiii!!) Actually lately ni x de lah bz mn pun kat ofis ni mcm sbelm ni heheh tapi oleh kerana aku malas duk menaip tat's y lah x de citer kat blog aku ni haaa..kalau tak mcm bln2 sblm ni mmg aku terlalu bz u olls kadg2 untk ddk di ats kerusi sndri pn x sempat tau..sebab apa????????? sebab aku kn org penting kat dlm opis ni akulah kuli,akulah drvr,akulah kerani,akulah receptions,akulah bos (bos ni mostly yg pnggil except mangr n bos aku) yelah ap x nye,kalo apa2 diowg tny aku bknnye tny org lain tat's y diowg pnggl bos tp gaji mcm kerani je bkn mcm bos pn hahahah (harap2 doa diowg termkbl aku dpt jd bos 1 day....angan2 nk jd bos tp entahlah bos ap pn ak x tau)


Sebab apa lately aku x bz????? sebab apa?? <<<<<<<<<<<<<<<< soklan ni sbnrnye suh kowg tny aku sbnrnye...hahhaha


















































Sebab i dh bg resign letter kat bos!!!!!!!!!!! mauhahahaha padan muka die!!!!!!!!!!!! tercapai jgk hajat bg resign letter...atas dorongan org tersyg (mak yg kusygi << mak doakn eni dpt jodoh n dpt keje heheheh) dan rakan sekerja yg memahami tahap ketensionan aku bekerja so aku dpt kekuatn itu dan akhirnye tanggal 12 Jun 2012 bersamaan hari selasa aku telah hadap muka bos yg mmg aku x suke nk hadap tu n bg die surat ni...hamek ko terkjt die ak nk resign..lantak la labu mlas aku nk dgr die consult2 trs je bg surat n adlah ceramah yg x kuingini trpakse kudgri...Die pnylah pung pang duk brcerita itu la ini la adaakukesah! azwanali la sgt kn hahahaha lawak la azwan tu sbnrnye bkn lawak yg die tu kelakor tp lawak perangai die mcm tu ntah ap2 merepek siap bg nama resepi pn bkn main lagi hahahhaah yg x bole blah time die and karl yg nk trsingkr tu hahahahha muka die sgt x bole blah u olls..

Meh berbalik kpd citer............Tapi aku percaya rezeki tu ada je kat mn2 so brserah pd rezeki insyallah aku akn dpt keje lebih bgs dr ni,insyallah...amin!


So sp2 yg terbaca luahan hati ku ini and ada keje ksg kat tmpt korg bole la offer i keje ok...date last kat college ni 15 ogos 2012 so lg sebulan lebih so means b4 raye i dh blah dlu hahaha...so bdk2 raye thn ni cancel i nk bg duit org2 yg trdkt je dpt k..hehe




-read till end-














ssh untuk bekerja dibwh org yg ssh untk percaya kte wat keje..kte tau kemampuan kte untk bkrja,so jgn la terlampau nmpk sgt yg ko x caye org lain untk wat keje..kalo x caye better ko g selesaikn keje tu sorg2 jgn hired org lain....(macam aku ni aku tau aku leh wat keje tu tp kalo first time aku wat keje tu aku nk lah guide from org yg brpngalamn...)

No comments:

Post a Comment