06 June, 2012

Hajat dihati...

hye..assalamualaikum...


Dekat profile ada mention kan "hajat dihati nk ada student sendiri so boleh panggil miss erni" wah x boleh blah hajat dihati aku kn???? tapi yg penting hajat tu kesampaian...even tak jd lecturer tp students kat kolej tu dtg2 dh menyapa..."Morning miss erni" haaaaa seronok je dgr senyum smpai telinga...pastu kalo bab2 gurau ni diowg main selamba je ngan aku mcm berbual ngan kawan plak nasib lah miss erni ni jenis x kisah dik.....tapi ada jugak yg panggil kakak watever la adik2 ku...aslkn keje aku siap,complete...yelah aku ni uruskn semua bende dlm kolej tu dr byrn,welfare diowg,ptptn,aktiviti and internationl stdnt skali semua la i yg handle u olls bwk g bank pn aku...camne tu??? hengat senang keje cam gini?? penat wooooooooo tp seronok lah jgk layan bdk2 ni terhibur hati...

aduish ni baru teringat nk buat apa ngan diowg esk for weekly workout...sudah x de plan apa2 pn ni so x tau la nk buat apa..lantak ko la labu esk je lah fkr last minute kalo x jd postpone lagi apa ssh hehehhe...


tapi hajat dihati nak keje lain mehhh....keje sni mmg ok bnyk bende aku handle so dh blaja skit2 n insyallah boleh jdkn kegunaan for future tp x thn lah keje mcm ni bende kecik pn nak aku handle ingt aku ni ada 10 tgn ke hape??????????????? (emosi marah dan mmg nk luahkn kat sni pun..)

hajat dihati nk g cuti2 di oversea tp simpanan tak mencukupi lagi la tgu lama skit la in insyallah akn ku bw parents ku ke oversea..mintak2 dimakbulkn oleh Allah..teringin sgt nk g bercuti di europe u tp tulah tgu rezeki bnyk skt..ni yg mcm nk wat bisness je ni cari duit lebih...



-read till end-



































semua org ada hajat yg tersndiri so kalo nk memudh kn hajat tu dimakbulkn rajin2 la buat solat hajat insyallah dimakbulkan...

eh kenapa lately cuaca pns haaaa?? Ya Allah tdo berpeluh2 kot yelah bilik i mn ad aircond x kn nk menyendng tidor ngan icha plak kot mlm2 bestnye kalo di rumah mak n abah nk sejuk lari tido bilik diowg rasak la berhimpit2 aslkn tdo sejuk hehheheeh....

No comments:

Post a Comment